Μην τα χάσετε

 

 

Nomads: Έξαλλος ο Πίντζης με το αποτέλεσμα - Αποχώρησε χωρίς να μονομαχήσει

 
 
Ο ηθοποιός παίρνει το δρόμο του γυρισμού, εμφανώς πικραμένος από την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού
 

Ημέρα αποχώρησης η Πέμπτη στο Nomads και ο πρώτος μονομάχος, ο Μάνος Πίντζης έμαθε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον αντίπαλό του. Σύμφωνα με την ψηφοφορία των τηλεθεατών, η οποία είναι πάντα θετική, εκείνος με τις λιγότερες ψήφους από τους Νομάδες των Ωκεανών, ήταν και ο παίκτης που θα έπρεπε να μονομαχήσει για την παραμονή. Αυτός δεν ήταν άλλο από τον Λευτέρη Παρασκευά, που για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αποδεικνύεται ο λιγότερο αγαπητός παίκτης στην ομάδα.

 

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος δεν έτυχε της καλύτερης υποδοχής, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Μάνος πίστευε πως θα είχε άλλον αντίπαλο, πράγμα που τον έκανε να χάσει την ψυχραιμία του. Ωστόσο, σε δάκρυα ξέσπασε και η Δήμητρα λέγοντας πως είναι άδικο να βρεθούν αντιμέτωποι οι Λευτέρης και Μάνος.

Τελικά, ο ηθοποιός δεν θέλησε να αγωνιστεί και αποχώρησε οικειοθελώς. "Δεν μπορώ να πω τίποτα" είπε ο ίδιος, ζητώντας συγγνώμη από τον παρουσιαστή που θέλησε να καταλάβει τι έχει συμβεί. "Προτιμώ να φύγω και να παραχωρήσω τη θέση μου στο Λευτέρη" είπε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια ο Μάνος Πιντζής.

 

 

 
Περισσότερα: Nomads

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER