Μην τα χάσετε

 

 

Τέλος εποχής για Survival Secret: Αποχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης

 
 
Είχε έντονους καυγάδες με την αντίπαλη ομάδα και δεν ήθελε να έρθει αντιμέτωπος με τη νέα εξέλιξη του παιχνιδιού
 

Σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του ηθοποιού Γιάννη Αϊβάζη στο χθεσινό επεισόδιο του Survival Secret ότι αποχωρεί οικειωθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Κώστας Σόμμερ ζήτησε από την παίκτρια Πωλίνα Τριγωνίδου, η οποία ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της να αποχωρήσει, να υποδείξει ένα άτομο από την ομάδα των Αετών, το οποίο θα πήγαινε στην αντίπαλη ομάδα.

Η Τριγωνίδου επέλεξε τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος είναι γνωστός για τις συγκρούσεις τους με μέλη των αντιπάλων. Μόλις ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει να αλλάξει ομάδα, ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του.

Ως αποτέλεσμα, η Πωλίνα Τριγωνίδου παρέμεινε στο παιχνίδι και πέρασε εκείνη στην ομάδα των Λύκων.

Δείτε το βίντεο (η αποχώρηση από το 05.30' και μετά):

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιες προς αποχώρηση -μέσω ψηφορορίας του κοινού- για αυτήν την εβδομάδα είναι η Μαρία Ματσούκα και η Φιλίτσα Καλογεράκου.  

'Αυθεντικός, αληθινός, αντράκι'

Μετά την αποχώρησή του από το Survival Secret ο Γιάννης Αϊβάζης επέστρεψε στο σπίτι του και στην οικογένειά του.

Η Μαρία Κορινθίου έβγαλε μία φωτογραφία με τον γνωστό ηθοποιό και έκανε Instagram story, ενώ έκανε και tweet με την ίδια φωτογραφία συνοδεύοντάς την με την λεζάντα: «Για αυτό σε αγαπάω! Αυθεντικός, αληθινός, χωρίς διπλωματίες, αντράκι, χωρίς πολλά πολλά»!

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER