Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
 
 
 
 

Μην τα χάσετε

 

 

Το νορβηγικό 'Survivor' γυρίστηκε στη Μεσσηνία!

 
 
 
Το νορβηγικό ριάλιτι επιβίωσης με τίτλο 'Οι πρωταθλητές των πρωταθλητών' γυρίστηκε σε τοποθεσίες της Αρχαίας Μεσσήνης, της Καλαμάτας, της Πύλου, της Μάνης και της Μεθώνης
 

Στο σημερινό ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο μεσουρανεί το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, το οποίο πραγματοποιεί γυρίσματα στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο. Στην ευρωπαϊκή ωστόσο τηλεοπτική σκηνή, μια ανάλογη εκπομπή, η οποία σπάει τηλεοπτικά τα κοντέρ, έκρινε ότι εξίσου εντυπωσιακό και εξωτικό σκηνικό μπορεί να αποτελέσει...η Ελλάδα.

 

Ο λόγος για το νορβηγικό τηλεπαιχνίδι με τίτλο “Mesternes Mester” (“Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών”) το οποίο έχει εξ ολοκλήρου γυριστεί στη Μεσσηνία και έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού σε μεγάλο μέρος της Σκανδιναβίας, αποσπώντας ποσοστά τηλεθέασης που ξεπερνούν και το 70%.

Ο κύκλος της φετινής παραγωγής κλείνει απόψε με την προβολή του μεγάλου τελικού, τα γυρίσματα του οποίου έλαβαν χώρα στην Αρχαία Μεσσήνη.

Μέχρι τώρα τα πλάνα από διάφορα σημεία της Μεσσηνίας έχουν εντυπωσιάσει τους Νορβηγούς, γεγονός που σύμφωνα με πληροφορίες έχει αυξήσει το ενδιαφέρον τους ενόψει της τουριστικής σεζόν.

 

Καλαμάτα, Βέργα, Μάνη, Πύλος, Βοϊδοκοιλιά, Μεθώνη είναι ορισμένα από τα μέρη που φιλοξένησαν τη συγκεκριμένη παραγωγή και έχουν δημιουργήσει ένα άκρως θετικό κλίμα στο νορβηγικό κοινό.

Σε αυτό φυσικά έχουν συμβάλει και διάφορα δημοσιεύματα, όπου εκτός από όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι φιλοξενούνται και σημαντικές αναφορές για την περιοχή που φιλοξένησε την παραγωγή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Dagbladet”, που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η εκπομπή, που πέρυσι φιλοξενήθηκε στο Μονακό, εφέτος κερδίζει τις εντυπώσεις από την Καλαμάτα».

 

Ο κάθε κύκλος της εκπομπής περιλαμβάνει 10 επεισόδια διάρκειας μίας ώρας, τα οποία προβάλλονται κάθε Τετάρτη σε πρώτη προβολή και κάθε Σάββατο σε επανάληψη (με εξαίρεση αυτό του τελικού).

Δείτε το προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής:

 

(Φωτογραφίες: tv.nrk.no, με πληροφορίες από eleftheriaonline.gr)

 
Περισσότερα: Survivor

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
comments powered by Disqus