Σαμαράς: “Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ γιατί ο ελληνικός λαός πιστεύει”

Σαμαράς: “Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ γιατί ο ελληνικός λαός πιστεύει”
Παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ιntercontinental, Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Συνεχίζει την περιοδεία του ο πρωθυπουργός. Τι είπε μόλις είδε τις εικόνες αγίων στο δημαρχείο Φιλιατών

«Εμείς δεν θα γονατίσουμε. Δεν έγιναν όλες αυτές οι θυσίες του ελληνικού λαού για να σταματήσουμε τώρα. Είμαστε στο τέρμα αυτής της διαδρομής. Θα το ξεπεράσουμε και θα μπούμε στη μεγάλη πια λεωφόρο της ανάπτυξης που ανοίγει η Ευρώπη για ‘μάς» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το δημαρχείο της ακριτική πόλης των Φιλιατών Θεσπρωτίας, απ’ όπου ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ήπειρο, το μεσημέρι.

Ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι «οι εκλογές έχουν να κάνουν με δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους που έχει να επιλέξει κανείς. Ο ένας είναι ο κόσμος της ανάπτυξης, της σοβαρότητας, είναι ο κόσμος ο οποίος προσφέρει σταθερότητα στον τόπο. Είναι ο κόσμος ο οποίος χθες στο Παρίσι κατάλαβε άλλα, ιδιαίτερα, καινούργια προβλήματα, τα οποία έχουν προστεθεί στα πολύ μεγάλα προβλήματα. Και από την άλλη, έχεις έναν κόσμο ο οποίος θέλει να πιστέψουμε σε ιδέες και σε πολιτικές οι οποίες όχι μόνο δεν αρμόζουν στον Έλληνα, αλλά δεν οδηγούν και πουθενά, παρά μόνο στον κόσμο της φτώχειας, τη στιγμή που η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα, ανακάμπτουν.

Στον πρωθυπουργό επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή στο δημαρχείο των Φιλιατών. Μάλιστα, όταν βρέθηκε στο γραφείο του δημάρχου, ο κ. Σαμαράς, τη στιγμή που αντίκρισε μια εικόνα της Παναγίας στη βιβλιοθήκη του, είπε: «Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ γιατί ο ελληνικός λαός πιστεύει», προκαλώντας χειροκροτήματα.

Αυτή την ώρα ο κ. Σαμαράς βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα όπου περπάτησε πεζός μέχρι το δημαρχείο της πόλης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.

Το απόγευμα στις 18:30 θα μιλήσει σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στα Ιωάννινα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα