Μην τα χάσετε

 

 

Δέκα τεχνολογικά gadget κάτω των 20 ευρώ που πρέπει να αποκτήσετε

 
 
Είτε προσπαθείτε να φορτίσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα είτε θέλετε να κρατάτε τα πράγματα πιο ασφαλή αυτά τα οικονομικά αξεσουάρ θα σας λύσουν τα χέρια
 

Ένα καλό αξεσουάρ θα πρέπει να συμπληρώνει ή να ενισχύει τη λειτουργικότητα του κύριου προϊόντος. Είτε πρόκειται για έναν φορτιστή είτε για κάποια προστατευτική θήκη, όλα δουλεύουν συμπληρωματικά ώστε να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και να αναβαθμίζουν την εμπειρία της χρήσης των συσκευών.

 

Βέβαια, κάποιες φορές είναι υπερβολικά ακριβά ή απευθύνονται σε ένα εξειδικευμένο ακροατήριο. Υπάρχουν ωστόσο χρήσιμα και αυθεντικά αξεσουάρ που μπορείτε να εξασφαλίσετε με λιγότερο από 20 ευρώ.

Είτε προσπαθείτε να φορτίσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα είτε θέλετε να κρατάτε τα πράγματα πιο ασφαλή αυτά τα 10 αξεσουάρ θα σας λύσουν τα χέρια!

USB HUB ΜΕ SD CARD READERS- $19.99

 

Αυτό το gadget έχει ένα μικρό και ένα κανονικό πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών SD μαζί με τις τρεις θύρες USB 3.0. και χρησιμεύει κυρίως όσους δουλεύουν με φορητούς υπολογιστές. Επίσης είναι χρυσό για τους φωτογράφους!

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ- $8.99

 

Δεν χρειάζεται να πουμε πολλά για το πόσο χρησιμεύει ένα ποντίκι στη χρήση του υπολογιστή. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα γλιτώσετε από ένα ακόμη καλώδιο πάνω στο γραφείο σας

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ BLUETOOTH- $16.99

 

Ελαφρύ, εύχρηστο και με μεγάλη διάρκεια ζωής στις μπαταρίες του, λειτουργεί καλά σε κάθε είδους υπολογιστή και μπορείτε να το συνδέσετε με tablet και να κάνετε τη δουλειά σας άνετα.

(*Οι τιμές που αναγράφονται είναι τιμές Amazon σε αμερικανικά δολάρια)

Δείτε τα υπόλοιπα στο FortuneGreece

 
Περισσότερα: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER