Μην τα χάσετε

 

 

Όλα όσα ξέρουμε για το νέο iPhone

 
 
10 χρόνια συμπληρώνει το iPhone και η apple θα γιορτάσει με την κυκλοφορία ενός επετειακού μοντέλου, πληροφορίες για το οποίο έχουν ήδη διαρρεύσει
 

Το νέο μοντέλο, το οποίο θα παρουσιαστεί στο αυριανό Apple's launch event, σύμφωνα με τις διαρροές θα ονομάζεται "iPhone X" και θα περιλαμβάνει, νέο λειτουργικό iOS.

 

Το όνομα του νέου iPhone, δημοσίευσαν δύο ιστοσελίδες, στις οποίες δόθηκε από "ανώνυμη πηγή" και πρόσβαση στο νέο λειτουργικό, όπως αναφέρει το BBC, το οποίο κατάφερε να επιβεβαιώσει την πληροφορία.

Πηγή, μέσα από την apple έδωσε στις δύο ιστοσελίδες (99to5Mac και MacRumors) υπερσυνδέσμους με τον κωδικό για το κατέβασμα του λειτουργικού απευθείας από τους server της εταιρείας, ανέφερε ο blogger Τζον Γκρούμπερ στο ZDNet, προσθέτοντας πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαρροή στην ιστορία της Apple.

To iPhone X, αναμένεται να περιλαμβάνει οθόνη OLED, βελτιωμένη τεχνολογία αφής και ασύρματη φόρτιση. Η οθόνη φαίνεται πως θα αποτελεί το ακριβότερο εξάρτημα του νέου μοντέλου, η τιμή του οποίου αναμένεται να αγγίξει τα 1.000 δολάρια.

Το Home button και η αναγνώριση αποτυπωμάτων πρόκειται να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν από έλεγχο κινήσεων, αναφέρει το Bloomberg, συμπληρώνοντας πως η αναγνώριση αποτυπωμάτων μπορεί να ενσωματωθεί στην οθόνη.

Οι αλλαγές αυτές, σύμφωνα με το διεθνές οικονομικό πρακτορείο, θα αναγκάσουν τους χρήστες να "επανεκπαιδευτούν" στην χρήση του iPhone τους.

Τα αποκαλυπτήρια θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω livestreaming, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Πληροφορίες: ZDNet Φωτογραφία:AP Photo/Marcio Jose Sanchez

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER