Μην τα χάσετε

 

 

Έρχεται το τέλος του iPhone X; Φήμες ότι η Apple σταματά την παραγωγή του το καλοκαίρι

 
 
Η συσκευή που φιλοδοξούσε να αποτελέσει τη "ναυαρχίδα" των smartphones της Apple φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά κατάφερε να γοητεύσει τους χρήστες
 

Οι απογοητευτικές πωλήσεις του iPhone X θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη διακοπή της παραγωγής του ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, σύμφωνα με διαρροές που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σε διεθνή ΜΜΕ.

 

Αν συμβεί αυτό, θα είναι η πρώτη φορά που η Apple λαμβάνει μια τόσο δραστική απόφαση για προϊόν της, προχωρώντας σε ακύρωση της παραγωγής, κάτι που είχε να συμβεί από το 2004 και το iPhone 5C.

Τι έφταιξε λοιπόν και το μοντέλο που φιλοδοξούσε να αποτελέσει τη "ναυαρχίδα" της Apple για τα επόμενα χρόνια μοιάζει να μην συγκίνησε τους καταναλωτές σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο αναμενόταν;

Το ένα σκέλος έχει να κάνει με την "τσουχτερή" τιμή του και την απροθυμία των καταναλωτών να δώσουν τόσα λεφτά για να το αποκτήσουν. Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η εταιρεία προτιμά να προχωρήσει στο "πάγωμα" της παραγωγής αντί να μειώσει την τιμή.

Το άλλο σκέλος έχει να κάνει με την "έλλειψη καινοτομίας", καθώς και σε αυτό το κομμάτι οι χρήστες δεν έδειξαν να ενθουσιάζονται με τα νέα χαρακτηριστικά. Ο Ming Chi Kuo εκτιμά ότι δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε ένα νέο μοντέλο τύπου "iPhone X plus" το οποίο θα δίνει "απαντήσεις" σε όλα αυτά που δεν ικανοποίησαν τους χρήστες, μετριάζοντας τις ανησυχίες τους.

Καθοριστικός παράγοντας στην απόφαση της εταιρείας φέρεται επίσης να ήταν το γεγονός ότι η νέα συσκευή θα είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση στην κινεζική αγορά, αλλά και το γεγονός ότι παλαιότερα μοντέλα παρέμειναν σημαντικά πιο δημοφιλή στην αγορά από το πολύπαθο iPhone X.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER