Μην τα χάσετε

 

 

Gift guide 2016: Αυτή είναι η 'βίβλος' των gadgets τεχνολογίας από 45 ευρώ

 
 
Από έξυπνα ρολόγια και κινητά, μέχρι συσκευές φωνητικών εντολών και φορητούς εκτυπωτές τσέπης, αυτή είναι η «βίβλος» των tech gadgets 2016
 

Η περίοδος των γιορτών είναι και η κατεξοχήν εποχή των δώρων. Είτε πρόκειται για την οικογένεια και τους συγγενείς είτε για φίλους και συναδέλφους, τα προϊόντα τεχνολογίας είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή: Δεν έχουν ηλικία, φύλο, νούμερο (θα του κάνει, δεν θα του κάνει;) και είναι πάντα χρήσιμα.

 

Το Fortune έψαξε και σας προτείνει τα πιο προχωρημένα gadgets, για όλα τα γούστα και τα βαλάντια. Από έξυπνα ρολόγια και κινητά, μέχρι συσκευές φωνητικών εντολών και φορητούς εκτυπωτές τσέπης, αυτός είναι ο οδηγός για τα προϊόντα τεχνολογίας και σας εγγυόμαστε… δεν θα ξέρετε τι να πρωτο-διαλέξετε.

10. MIZU V10 THERMOS ΑΠΟ 45$

Για ποιον είναι: Για τους όχι-και-τόσο πρωινούς τύπους που δεν μπορούν να φύγουν από το σπίτι χωρίς καφέ, για τους λάτρεις του καφέ και για όσους κάνουν δραστηριότητες μακριά στη φύση και χρειάζονται εφόδια

Γιατί μας αρέσει: Είναι ένα σκεύος χρήσιμο στην καθημερινότητα και έχει καλαίσθητο design. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα θερμός, έχει χερούλι οπότε μπορεί να το κρατήσει κανείς σαν κανονική κούπα και το καπάκι του, σε συνδυασμό με το υλικό του, κρατάει το εσωτερικό του 20% πιο ζεστό από το μέσο όρο των thermos που κυκλοφορούν στην αγορά. 

Extra tips: Δεν απορροφά τις μυρωδιές, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για μεταφέρετε όλα σας τα ροφήματα.

 

9. AMAZON ECHO DOT 49,99$

Για ποιον είναι: Για τους φίλους ή συγγενείς σας που έχουν καλή σχέση με την τεχνολογία

Γιατί μας αρέσει: Το echo Dot, 2ης γενιάς, είναι μια hands-free συσκευή φωνητικών εντολών που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Alexa για να ελέγξει τις έξυπνες οικειακές σας συκευές, να σας δώσει πληροφορίες, να σας διαβάσει τα νέα, να ενεργοποιήσει το συναγερμό ή το ξυπνητήρι σας και πολλά ακόμη. Με δυο λόγια: η συσκευή αυτή κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Επίσης, σας μεταφέρει στην καθημερινότητα του μέλλοντος.

Extra tips: Ανοίγει τα φώτα και το θερμοσίφωνα ακόμα και αν εσείς έχετε δώσει την εντολή από την άλλη άκρη του σπιτιού.

8. IQOS: 70 €

Για ποιον είναι: Για τους απανταχού καπνιστές που αγαπάτε

Γιατί μας αρέσει: Το IQOS είναι η εναλλακτική επιλογή έναντι του τσιγάρου που έχει κυκλοφορήσει δυναμικά στην κατεύθυνση της προστασίας της υγείας των καπνιστών.  Είναι μια μικρή θήκη που φορτίζει με μπαταρία. Ο χρήστης, το μόνο που έχει να κάνει, είναι να εισάγει τη ράβδο στη θήκη. Θεωρείται η ασφαλέστερη λύση για τους ορκισμένους καπνιστές. Το τσιγάρο θερμαίνεται και δεν καίγεται, οπότε ο οργανισμός δεν λαμβάνει όλες τις βλαβερές ουσίες.

Extra tips: Δεν θα είστε πια παθητικοί καπνιστές. Το τσιγάρο, επειδή δεν καίγεται, δεν βγάζει καπνό, άρα δεν μυρίζει.

7. AMAZON KINDLE PAPERWHITE E-READER 119,99$

Για ποιον είναι: Για τους βιβλιοφάγους

Γιατί μας αρέσει: Η ανάλυση φτάνει τα (300 ppi), η φωτεινότητα της οθόνης προσαρμόζεται αυτόματα αναλόγως αν είναι μέρα ή νύχτα, μια 100% φορτισμένη μπαταρία μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες, όχι απλά ώρες, οι επιλογές σε βιβλία είναι εκατομμύρια, με τις τιμές πολλών από αυτών να ξεκινούν από 2.99$.

Extra tip: Τα prime μέλη του Amazon έχουν απεριόριστη δωρεάν πρόσβαση σε εκατοντάδες τίτλους.

 Δείτε τα υπόλοιπα gadget στο Fortune Greece

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER