Μην τα χάσετε

 

 

Η Apple θα ανακοινώσει νέα μοντέλα συσκευών χωρίς παρουσίαση;

 
 
Φήμες για νέα έκδοση του iPad Pro, με οθόνη 10,5 ιντσών, κόκκινο iPhone 7 και μεγαλύτερης χωρητικότητας iPhone SE
 

Του Παναγιώτη Μαρκίδη

Καθώς οι μέρες περνούν και όπως φαίνεται η Apple δεν έχει προγραμματίσει κάποια εκδήλωση για τον Μάρτιο – όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, πληθαίνουν οι φήμες ότι ενδέχεται να ανακοινώσει νέα μοντέλα συσκευών χωρίς παρουσίαση.

 

Επικαλούμενο πληροφορίες αναλυτών, το macrumors.com ισχυρίζεται ότι είναι πολύ πιθανό η Apple να ανακοινώσει ορισμένα νέα μοντέλα στο διάστημα μεταξύ 20 και 24 Μαρτίου. Εικάζεται πως ίσως πρόκειται για τρία iPad Pro: Ένα νέο με μέγεθος οθόνης 10,5 ίντσες και τις ανανεωμένες εκδόσεις των υπαρχόντων, αυτών δηλαδή με οθόνη 9,7 και 12,9 ιντσών.

Εντούτοις, σε μια προηγούμενη αναφορά αναλυτών, η οποία βασίζονταν σε πληροφορίες από κατασκευαστές που προμηθεύουν με εξαρτήματα την Apple, σημειωνόταν ότι ένα iPad Pro με νέα διάσταση οθόνης δεν θα ήταν έτοιμο πριν από τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Εκτίμηση που, αν ευσταθεί, καταρρίπτει το σενάριο παρουσίασης ενός νέο iPad Pro την επόμενη εβδομάδα, αφού τα τελευταία χρόνια η Apple έχει υιοθετήσει στρατηγική άμεσης διάθεσης των προϊόντων της ή σε διάστημα πολύ κοντά με την ανακοίνωσή τους.

Φημολογείται επίσης ότι η Apple ίσως ανακοινώσει μια έκδοση του iPhone 7 σε κόκκινο χρώμα και ένα iPhone SE μεγαλύτερης χωρητικότητας (με 128 Gb).

(Φωτό: AP Images / Mark Lennihan)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER