Μην τα χάσετε

 

 

Οι δέκα καλύτερες εφαρμογές του 2016

 
 
Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων είχαν την τιμητική τους στη φετινή λίστα του TIME
 

Οι συντάκτες του περιοδικού TIME επέλεξαν και για φέτος τις εφαρμογές για κινητά και tablets που ξεχώρισαν για την απήχησή τους στο κοινό και την πρωτοτυπία τους.

 

Από παζλ και προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής μέχρι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, αυτές είναι οι δέκα προτάσεις για φέτος:

 

10. A GOOD SNOWMAN IS HARD TO BUILD

Ένα παζλ στο οποίο οι παίκτες καλούνται να φτιάξουν χιονανθρώπους μέσα από μια περίπλοκη διαδικασία όπου σέρνουν το χιόνι πάνω από δέντρα και άλλα εμπόδια. Θεωρείται μια από τις καλύτερες σπαζοκεφαλιές για κινητά και tablets για όσους αγαπούν αυτού του είδους τα παιχνίδια.

 

9. SPOTIFY

Ακόμη κι αν οι Apple, Google και Amazon επιχειρούν το αντίθετο, το Spotify εξακολουθεί να κυριαρχεί στη βιομηχανία εφαρμογών αναπαραγωγής μουσικής. Ο μεγάλος φετινός ανασχεδιασμός και το πιο μοντέρνο περιβάλλον χρήσης, που παραμένει εξαιρετικά απλό, προσελκύει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, για κάθε περίσταση.

 

8. NPR ONE

Η νέα αυτή εφαρμογή μαθαίνει από τα ραδιοφωνικά ακούσματα των χρηστών και τα αντικείμενα που ενδιαφέρουν περισσότερο τον ακροατή, και χτίζει μια προσωποποιημένη λίστα εκπομπών, ενώ προσφέρει επίσης και μαγνητοσκοπημένες εκπομπές του NPR.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΔΩ

 

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER