Μην τα χάσετε

 

 

Ένα υπέροχο τετράποδο!

 
 
Ένας υπέροχος σκύλος! Μόνο αυτό ταιριάζει στη "Σίσση" ένα καταπληκτικό γερμανικό λυκόσκυλο το οποίο προσέχει την τυφλή αφεντικίνα του ενώ απέδειξε την εξυπνάδα του όταν χάθηκε και κινήθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να το ξαναβρούν.
 
 

Η Αθηνά Κ. έχει σοβαρά προβλήματα όρασης και δεν αποχωρίζεται ποτέ τη «Σίσσυ» το μονάκριβό της σκύλο, ειδικά εκπαιδευμένο για να βοηθά άτομα με προβλήματα όρασης.

Η "Σίσσυ" είναι ένας πανέξυπνος, κατάμαυρος γερμανικός Ποιμενικός, μόλις 10 μηνών, και μάλιστα «πρωταγωνίστησε» πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», στο «MEGA».

Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης και έκανε «διάσημο» το συμπαθές τετράποδο.

Η εξυπνάδα του συγκεκριμένου σκύλου αποδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης όταν το αφεντικό του άφησε τη «Σίσσυ» να παίξει με τ’ άλλα σκυλιά στο πάρκο της Νέας Παραλίας.

Ξαφνικά έπιασε μπουρίνι, ξεκίνησαν κεραυνοί και αστραπές, οι οποίες κατατρόμαξαν το σκύλο με αποτέλεσμα η Σίσσυ να εξαφανιστεί.

Μετά το αρχικό σοκ η Αθηνά  ειδοποιεί τις Αρχές, λέγοντάς τους ότι είναι άτομο με πρόβλημα όρασης και ότι ο σκύλος της είναι απολύτως απαραίτητος. Την ίδια στιγμή όμως έχουν αρχίσει και ψάχνει κόσμος τόσο στην παραλία της Θεσσαλονίκης όσο και στην Βασ. Όλγας, χωρίς όμως, αποτέλεσμα.

Ώσπου περίπου μία ώρα μετά η "Σίσσυ" βρέθηκε.

Το πανέξυπνο τετράποδο έφυγε από το φόβο του και διέσχισε μια απόσταση 150 μέτρων. Μετά πήγε στην ομώνυμη στάση, έξω από τη Σχολή Τυφλών. Εκεί, ανέβηκε στο λεωφορείο Νο 5 του ΟΑΣΘ και έφτασε μέχρι το τέρμα, στην Πλατεία Ελευθερίας όπου έγινε αντιληπτό από τον οδηγό, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Από κει και πέρα  που συνέδεσε τα στοιχεία και επικοινώνησε με τη Σχολή Τυφλών. Η Αθηνά πήγε, τελικά, στην Πλατεία Ελευθερίας και παρέλαβε τη «Σίσσυ» της από τον σταθμάρχη

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER