Μην τα χάσετε

 

 

Γνωρίστε τις πιο ευχάριστες και φιλόξενες πόλεις του κόσμου

 
 
Μάθετε γιατί οι κάτοικοι αυτών των πόλεων βρίσκουν τον τόπο τους μοναδικό
 

H έρευνα με τίτλο City Life Index, του ταξιδιωτικού οδηγού Time Out και εκπροσωπεί τη γνώμη 15.000 ατόμων σε 32 παγκόσμιες πόλεις, έχει κυκλοφορήσει και δείχνει ποιες από αυτές υπόσχονται την πιο ευχάριστη και φιλόξενη διαμονή για το 2018.

 

Συγκεκριμένα, η έρευνα, που διεξήχθη από την εταιρεία Tapestry Research, ταξινόμησε τις πόλεις σε κατηγορίες που σχετίζονται με το φαγητό, τη διασκέσαση, τον πολιτισμό, την φιλικότητα, την οικονομική προσιτότητα, την ευτυχία και τη δυνατότητα διαβίωσης.

Επίσης ανακάλυψε τους βασικούς λόγους για τους οποίους οι κάτοικοι βρίσκουν την πόλη τους συναρπαστική.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι πιο προσιτές, φιλικές και διασκεδαστικές πόλεις στον κόσμο:

10. ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, ΙΣΠΑΝΙΑ

Η ισπανική πόλη είναι διάσημη για τον πλούσιο πολιτισμό της, ενώ φιλοξενεί επίσης μερικούς από τους πιο γνωστούς food travellers στον κόσμο.

 

9. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΗΠΑ

Οι κάτοικοι της Φιλαδέλφειας υποστηρίζουν ότι η πόλη τους είναι η πιο προσιτή στον κόσμο, καθώς και μία από τις πιο ευχάριστες για να ζει κανείς. πιο ευχάριστα που ζουν. Επίσης ο μέσος χρόνος μετακίνησής του διαρκεί μόλις 24 λεπτά.

 

8. ΛΙΣΑΒΟΝΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Οι κάτοικοι της Λισαβόνας τρώνε πολύ, περνούν χρόνο με τις οικογένειές τους, ενώ υποστηρίζουν ότι είναι εύκολο να γνωρίσεις κόσμο, φίλους και να βρεις ένα ταίρι. Το κόστος για μία νυχτερινή έξοδο κοστίζει μόλις 46 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

 

Φωτογραφίες: AP Images

 
Περισσότερα: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER