Μην τα χάσετε

 

 

Τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη για το 2017- Στη λίστα και η Ελλάδα

 
 
Δείτε ποια καταλύματα ξεχώρισαν τη φετινή χρονιά
 

Οι διακοπές είναι μία απόδραση από την πραγματικότητα και η επίσκεψη σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο σε κάνει να βυθίζεσαι σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο.

 

Στο πλαίσιο των Readers’ Travel Awards 2017, το Condé Nast Traveler ζήτησε από τους αναγνώστες του να αξιολογήσουν τα αγαπημένα τους ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη που επισκέφθηκαν τη φετινή χρονιά.

Κάθε ξενοδοχείο βαθμολογήθηκε με βάση διάφορους παράγοντες, όπως προσωπικό, τοποθεσία και οτιδήποτε αξιοσημείωτο έχει. Δείτε παρακάτω τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη για το 2017:

20. ELOUNDA BEACH HOTEL AND VILLAS - ΚΡΗΤΗ, ΕΛΛΑΔΑ

Το βαθύ μπλε της Μεσογείου κέρδισε για ακόμη μία χρονιά τους επισκέπτες, με το θέρετρο της Ελούντας στην ηλιόλουστη Ελλάδα είναι το 20ο καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη.

 

19. HOTEL CRILLON LE BRAVE - ΓΑΛΛΙΑ

Το Hotel Crillon le Brave προσφέρει στους επισκέπτες μια χαλαρή και απλή απόδραση σε ένα αγροτικό χωριό που περιβάλλεται από αμπελώνες και ελαιώνες.

 

18. MANDARIN ORIENTAL - ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ

Το πολυτελές θέρετρο, αποτελείται από φουτουριστικές βίλες με θέα στον κόλπο Paradise Bay του Μπόντρουμ και είναι μια δημοφιλής απόδραση για  τους πλούσιους.

Δείτε και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία στο Fortunegreece

 
Περισσότερα: Fortunegreece

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER