Μην τα χάσετε

 

 

Ανάρπαστη στο Pornhub η πορνοστάρ που κοιμήθηκε με τον Τραμπ

 
 
Μετά την αποκάλυψη της Stormy Daniels, πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ την ήθελε, γιατί έμοιαζε στην κόρη του, οι μετοχές της πορνοστάρ χτύπησαν "κόκκινο" στο site πορνογραφικού περιεχομένου
 

"Κρατήστε το όνομα Stormy Daniels γιατί θα μας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα". Με αυτή τη φράση, ξεκινούσε το δημοσίευμα για την υπόθεση της σεξουαλικής επαφής πορνοστάρ τον Αμερικανό πρόεδρο. Μιας πορνοστάρ που φέρεται να έλαβε 130.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα της κλειστό για αυτή και η οποία είχε δώσει μια αδημοσίευτη συνέντευξη το 2011 η οποία βγαίνει πλέον στο φως της δημοσιότητας και "καίει" τον Αμερικανό πρόεδρο.

 

 

Το πραγματικό της όνομα Stephanie Clifford και πράγματι, το καλλιτεχνικό της όνομα έμεινε εντυπωμένο στη μνήμη πολλών. Ο διαδικτυακός ιστότοπος Pornhub, δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν πως οι αναζητήσεις με το όνομα Stormy Daniels εκτοξεύτηκαν από τη στιγμή που ξέσπασε το "σκάνδαλο" την περασμένη εβδομάδα.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν το μέσο Newsweek, επικοινώνησε με τον πάροχο πορνό ταινιών, προκειμένου να ρωτήσει ακριβώς αυτό. Τα στατιστικά του Pornhub ήταν αποκαλυπτικό. Η αγαπημένη κυρία, έχαιρε της αναζήτησης 2,500 χρηστών την ημέρα, ώσπου σε μόλις 5 ημέρες, αυτές άγγιξαν τα 2 εκατομμύρια. Σε παγκόσμιο επίπεδο η αναζήτηση έφτασε στο +375%, ενώ ακόμη πιο ψηλά ήταν η ποσοστιαία εκτίναξη στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, την Ουάσινγκτον.

 

Η Wall Street Journal ήταν το μέσο που αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή (12/1) πως κατά την προεκλογική περίοδο, ο Donald Trump έστειλε έναν από τους δικηγόρους του (τον Michael Cohen) να δώσουν "σε πρώην πρωταγωνίστρια πορνό ταινιών", ονόματι Stephanie Cliifford το ποσό των 110.000 ευρώ, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία μη δημοσίευσης της υποτιθέμενης σχέσης που είχε συνάψει με τον νυν Πλανητάρχη.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER