Μην τα χάσετε

 

 

Δεν θα πιστέψεις το πριν και το μετά της Instagram σταρ Lele Pons

 
 
H Lele Pons έχει χαρακτηριστεί "φαινόμενο του διαδικτύου" μιας και είναι η πρώτη που ξεπέρασε το 1 εκ. loops στο Vine - Το μήνυμα της για τη μεταμόρφωση της που σχολιάστηκε στα social media
 

Στα 21 της η νεαρή από το Καράκας της Βενεζουέλας έχει γίνει διάσημη στο YouTube. Το 2016 το περιοδικό Time τη συμπεριέλαβε μάλιστα στα 30 άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή για το έτος.

 

Η Lele Pons, εξαργυρώνοντας τη φήμη της κατάφερε μάλιστα να γίνει κριτής για τον διαγωνισμό Miss Universe 2017 που έλαβε χώρα στις 26 Νοεμβρίου της χρονιάς που φεύγει.

Miss Universe Judge (what country were you going for?)

A post shared by Lele Pons (@lelepons) on

 

Το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι εκείνοι που ανέβασαν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, κάνοντας επίθεση προς τη YouTuber και κατηγορώντας τη για δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις. Η ίδια απάντησε με μια ανάρτηση της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της και λέγοντας σε λεζάντα: "Ίδιος άνθρωπος, άλλη ηλικία".

A post shared by Lele Pons (@lelepons) on

Πάντως, η νεαρή έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει επέμβαση στη μύτη. Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη της μέσα στο χρόνο είναι εντυπωσιακή, ενώ το μήνυμα της λιτό και εύστοχο: "Πιστεύω πως πρέπει να κάνεις ό,τι σε χαροποιεί και σε κάνει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Πάντα ήθελα να κάνω αυτή την επέμβαση και περίμενε την κατάλληλη στιγμή, ήταν επιλογή μου. Το σημαντικό είναι να μην αλλάζεις μέσα σου!".

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER