Μην τα χάσετε

 

 

Δεν θα πιστεύετε πως την έβγαλαν στο διαβατήριο

 
 
Τρολάρισμα χωρίς τέλος έχει πέσει στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία διαβατηρίου μιας γυναίκας από την Αμερική. Δεν φαντάζεστε πως την έβγαλαν
 

Μπορεί στην Ευρώπη το διαβατήριο να είναι σοβαρή υπόθεση (όποιος έχει βγάλει πρόσφατα ξέρει πως δεν σε αφήνουν να χαμογελάς, δεν σε αφήνουν να αναπνέεις κτλ) ωστόσο στις ΗΠΑ συμβαίνουν και αυτά που θα δείτε παρακάτω. Άνδρας ανέβασε στο Reddit φωτογραφία της συζύγου του, η οποία θέλησε να εκδώσει διαβατήριο. Η γυναίκα προσκόμισε την απαραίτητη φωτογραφία, αλλά το αποτέλεσμα πάνω στο ταξιδιωτικό έγγραφο ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που θα περίμενε κανείς.

 

Όπως καταλαβαίνετε τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία έρχονταν με ρυθμούς πολυβόλου.

via GIPHY

Η Ρις, όπως είναι το όνομα της κατόχου του διαβατηρίου αιφνιδιάστηκε από την παραμορφωμένη εικόνα στην πρώτη σελίδα. Όταν αποφάσισε να δείξει το αποτέλεσμα του "photoshop" στον σύντροφό της εκείνος δεν μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό να αναρτήσει το υπέροχο θέαμα στο διαδίκτυο.

via GIPHY

Όλα τα ωραία όμως κρατάνε λίγο και έτσι το εξωγήινο διαβατήριο της Ρις δεν μπορούσε να παραμείνει για πολύ στα χέρια της και σε ισχύ. Οι αρχές το αντικατέστησαν με ένα άλλο το οποίο δεν είχε παραμορφωμένη την εικόνα της. Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι της επέτρεψαν να κρατήσει το μοναδικό διαβατήριο ως ενθύμιο.

Εμάς πάντως το αποτέλεσμα μας θύμισε παλιά καλτ, εξωγήινη σειρά. Αθάνατο Babylion 5.

via GIPHY

Ή αλλιώς, επικό κινούμενο σχέδιο με Pinky και... Brain!!!

via GIPHY

 

AP Photo/Gerald Herbert

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER