Μην τα χάσετε

 

 

Επικός καβγάς: Έσπασε με γροθιά το παράθυρο, ψέκασε τον οδηγό με σπρέι πιπεριού

 
 
Ένας εξοργισμένος άνδρας βγήκε από το όχημά του και αφού έσπασε με τη γροθιά του το τζάμι του παραθύρου ενός τζιπ, ψέκασε τον οδηγό του με σπρέι πιπεριού. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η αιτία του τσακωμού
 

Έναν απίστευτο καβγά που σημειώθηκε στην μέση ενός αυτοκινητόδρομου της Φλόριντα  κατέγραψε με την κάμερά του ένας οδηγός.

 

Στο βίντεο εικονίζεται ο οδηγός μιας BMW να βγαίνει από το όχημά του και να κατευθύνεται επιθετικά προς ένα Ford F150 που είναι σταματημένο στην κίνηση. Ο εξοργισμένος άντρας σπάει με το γυμνό χέρι του το τζάμι του αυτοκινήτου και στη συνέχεια ψεκάζει τον αιφνιδιασμένο οδηγό με σπρέι πιπεριού.

Ο δεύτερος βγαίνοντας από το όχημά του κατευθύνεται στο πορτμπαγκάζ από όπου βγάζει έναν σιδερολοστό. Σπεύδει να χτυπήσει τον άνδρα που του επιτέθηκε αλλά δεν προλαβαίνει καθώς εκείνος έχει ήδη επιβιβαστεί στην ΒΜW και φεύγει.

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του καβγά. Σημειώνεται ότι στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται ο οδηγός του Ford να έχει προσεγγίσει πρώτος την BMW. Στη συνέχεια επιβιβάζεται στο όχημά του και δέχεται την επίθεση.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER