Μην τα χάσετε

 

 

Ασυνείδητοι στην Κρήτη: Έφτιαξαν Facebook γκρουπ για τα μπλόκα της Τροχαίας

 
 
Χανιώτες βρήκαν καλή ιδέα να γράφουν δημόσια σε γκρουπ που έχει στήσει μπλόκα η Τροχαία. Το Facebook ωστόσο δεν είχε την ίδια άποψη, αφού μετά την δημοσιοποίηση του θέματος κατέβασε τη σελίδα
 

Τρόπο για να αποφεύγουν τα μπλόκα της τροχαίας βρήκαν Χανιώτες οδηγοί , αφού έστησαν σελίδα στο Facebook με το όνομα "Αλκοτέστ/Μπλόκα Αστυνομίας Νομός Χανίων" στην οποία αναρτούσαν τα σημεία που η Τροχαία πραγματοποιούσε ελέγχους για τροχονομικές παραβάσεις.

 

Το θέμα δημοσιοποίησε το zarpanews που δημοσιεύει τις φωτογραφίες από και τις σχετικές αναρτήσεις καθώς το Facebook έσπευσε να κατεβάσει τη σελίδα.

 

To ακόμη πιο λυπηρό είναι πως η "ιδέα" αυτή ήρθε από την Κρήτη που τα τροχαία δυστυχήματα εξελίσσονται σε κοινωνική μάστιγα, καθώς από την αρχή του χρόνου 35 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στους δρόμους του νησιού.

Μόνο το τελευταίο σαββατοκύριακο καταγράφηκαν πάνω από 2.000 παραβάσεις σε όλη την Κρήτη, κυρίως για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ ήδη το νησί θρηνεί 37 νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα στους 8 μήνες του 2017.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER