Μην τα χάσετε

 

 

Πορνοστάρ εισήγαγε κοκαΐνη αξίας 31 εκατ. δολαρίων στην Αυστραλία

 
 
Ένοχη θα δηλώσει η Καναδή πορνοστάρ που κατηγορείται ότι εισήγαγε κοκαΐνη αξίας 31 εκατ. δολαρίων στην Αυστραλία με ιδιωτικό σκάφος (Pics)
 

Η 28χρονη Isabelle Lagacé προσπάθησε να εισάγει μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στην Αυστραλία, με το ιδιωτικό της σκάφος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις Αρχές της  χώρας.

 

 

Η Καναδή πορνοστάρ αποφάσισε να δηλώσει ένοχη, μετά από συμβουλή της υπεράσπισής της, προκειμένου να πείσει τους δικαστές να της επιβάλουν μικρότερη ποινή φυλάκισης για το σοβαρό της έγκλημα, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπόριο ναρκωτικών.

Η  Isabelle  Lagacé προσπάθησε να εισάγει τα ναρκωτικά με τη βοήθεια μιας φίλης της την 23χρονη Melina Roberge, η οποία ωστόσο δήλωσε αθώα, καθώς υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τι υπήρχε στο σκάφος.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας άνδρας ηλικίας 63 ετών, ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες με την πορνοστάρ.

 

Σύμφωνα με τις Αρχές, στο πολυτελές σκάφος εντοπίστηκαν 35 κιλά κοκαΐνης αξίας 31 εκατομμυρίων δολαρίων, που προορίζονταν για κύκλωμα ναρκωτικών που δρα στο Σίδνεϊ. Όπως προβλέπει η νομοθεσία της χώρας η 28χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με ισόβια ποινή φυλάκισης.

 

ΠΗΓΗ: DAILYMAIL

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER