Μην τα χάσετε

 

 

To καλύτερο αφεντικό στον κόσμο αγόρασε κάστρο τους εργαζομένους του

 
 
Ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει το εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους που απασχολεί κυριολεκτικά μαγικό αγοράζοντας κάστρο (Pics)
 

Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις δουλειά ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, τότε δες μια από τις καλύτερες επιλογές για επαγγελματική στέγη.

 

 

Το καλύτερο αφεντικό της Μεγάλης Βρετανίας και από τους καλύτερους στον κόσμο, αποφάσισε να αγοράσει ένα κάστρο και να μεταφέρει την εταιρία του εκεί.

Έτσι, οι 50 εργαζόμενοι ζουν το δικό τους παραμύθι, καθώς εργάζονται σε κάστρο, το οποίο όμως διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

 

Εκτός από τα ταξίδια, τις εκδρομές και τα μπόνους οι 50 τυχεροί εργαζόμενοι απολαμβάνουν το γυμναστήριο, τον ειδικά διαμορφωμένο κινηματογράφο και τις αίθουσες παιχνιδιού, όπου μπορούν να χαλαρώνουν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος.

 

Ο Chris Morling, ιδρυτής της εταιρίας θέλησε να δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι εργαζόμενοί του θα αισθάνονται άνετα και θα ανυπομονούν να επισκέπτονται. Ήθελε να δημιουργήσει τον καλύτερο χώρο εργασίας, που θα έκανε τους εργαζομένους του να ανυπομονούν για τη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: metro

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER