Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Αντέξαμε μπροστά σε μια ανέντιμη επίθεση – Είμαστε για τα δύσκολα”

Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Αντέξαμε μπροστά σε μια ανέντιμη επίθεση – Είμαστε για τα δύσκολα”

Ευχαριστημένη για την είσοδο της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή, εμφανίστηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις πρώτες της δηλώσεις.

Την είσοδο της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή σχολίασε φανερά ευτυχισμένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στις πρώτες της δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

“Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε και να χαμογελάμε πλατιά. Αντέξαμε μπροστά σε μια ανέντιμη, πρωτοφανή επίθεση τις τελευταίες δύο εβδομάδες, υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολιτών να έχουν εκπροσώπηση μέσα στη Βουλή, υπερασπιστήκαμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ελπίδα τους, υπερασπίστηκαν την προοπτική η Πλεύση Ελευθερίας να βρίσκεται μέσα στη Βουλή, μέσα στη Βουλή να υπάρχει Ζωή και η Βουλή να έχει μέσα τους πολίτες.

Γιατί εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες ‘θέλεις να είσαι εσύ στη Βουλή;’ και οι πολίτες μάς απάντησαν ΄ναι’. Και πιστέυω ότι βλέποντας την Πλεύση Ελευθερίας ακόμη περισσότερο μέσα στη Βουλή, ολοένα και περισσότεροι πολίτες, γυναίκες και άνδρες, νέοι και νέες, θα απαντήσουν ‘ναι’ με έναν τρόπο ηχηρότερο, γιατί η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι μέσα στη Βουλή η αντιπολίτευση από κανένα άλλο κόμμα και από κανέναν άλλο βουλευτή”, δήλωσε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και συνέχισε: “Θα είμαι η υπεράσπιση των πολιτών και αν είμαστε 8 ή 9 βουλευτές, εγώ κάνω για 100 και οι υπόλοιποι κάνουν ο καθένας τους για άλλους 20. Θα αντιμετωπίσουμε κάθε αντιξοοότητα, κάθε κυβερνητική καταχρηστική πρωτοβουλία, θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία με χαμόγελο, με αποφασιστικότητα, με πυγμή. Οι πολίτες αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν την ελπίδα τους, οι πολίτες αποφάσισαν ότι στη Βουλή πρέπει να υπάρχει γυναίκα αρχηγός κόμματος και θα είμαι η μόνη γυναίκα αρχηγός κόμματος μέσα στη Βουλή και οι πολίτες αποφάσισαν ότι η Πλεύση Ελευθερίας πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους οι οποίοι εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό και τους Έλληνες πολίτες”.

Και κατέληξε λέγοντας: “Θέλω να σας πω ότι πραγματικά έχω αίσθημα ευθύνης, γιατί αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εμείς είμαστε για τα δύσκολα. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι εκείνο που δεν θα κάνει κανένας άλλος μέσα στη Βουλή και θα το κάνουμε έχοντας συμμάχους μας τους πολίτες που θα τους φέρνουμε όπως τους υποσχεθήκαμε μέσα στη Βουλή”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα