Αναζητείται ακόμη το ζευγάρι που γάζωσε περιπολικό στην Μεταμόρφωση. Η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο τρομοκρατίας
Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες των Αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άντρα και μίας γυναίκας, που χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών που προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο στο τέρμα της οδού Αχαρνών, έξω από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη στη Μεταμόρφωση.
Το πρωί ολοκληρώθηκε η δεύτερη επιχείρηση αστυνομικών των ΕΚΑΜ, της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των δύο φυγάδων δίχως ωστόσο αποτέλεσμα. Νεότερα πάντως στοιχεία προέκυψαν για την ταυτότητα των δραστών, τα οποία μάλιστα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες είναι πιθανότατα πρόσωπα που δρασρτηριοποιούνται στον χώρο του "κοινού" εγκλήματος και δεν σχετίζονται με υπόθεσερις τρομοκρατίας.
Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της καταδίωξης εντοπίστηκε η τσάντα του συνεπιβάτη της μηχανής, η οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε γυναίκα ρωσικής καταγωγής. Η μηχανή, τύπου Yamaha 600 κυβικών είχε κλαπεί από την Γλυφάδα την 1η Οκτωβρίου, ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας αντιστοιχούσαν σε άλλο δίκυκλο στη Θεσσαλονίκη.
Στην οδό Σητείας, πάροδο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Αττικής οδού, όπου σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των δύο καταδιωκόμενων και των αστυνομικών, βρέθηκαν 20 κάλυκες. Στο σημείο αυτό το ζευγάρι των παρανόμων εγκατέλειψαν το δίκυκλο και διέφυγαν πεζή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης ήταν οπλισμένος με πιστόλι διαμετρήματος 9 mm.Την υπόθεση ερευνά η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.
Αφήστε το σχόλιό σας
Τα σχόλια θα πρέπει να εγκριθούν πριν εμφανιστούν