Βροχερό Σαββατοκύριακο - NEWS247
Διαβάστε επίσης: SPORT 24, MEN 24 iPhoneHellas, και περισσότερα
Τετάρτη 08,Φεβρουάριος 2012

Βροχερό Σαββατοκύριακο

Θα περάσουμε σύμφωνα με την ΕΜΥ. Νεφώσεις, τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά της χώρας το σκηνικό του καιρού

Νεφώσεις και βροχές τοπικά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της πρόγνωσης της ΕΜΥ για τον καιρό του Σαββατοκύριακου.



Στην Αττική παρατηρούνται αραιές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν και τοβράδυ θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα στην Πάρνηθα πιθανώς παροδικήχιονόπτωση. Οι άνεμοιθα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρκαι η θερμοκρασίαθα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.



Για τη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τη νύχτα ενδέχεται να βρέξει κατά τόπους. Οι νεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ,με τη θερμοκρασία από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου.



Στη Μακεδονία και τη Θράκη:Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα πυκνώσουν και το βράδυ στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασίαθα κυμανθεί από μείον 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.



  

Στα Νησιά του Ιονιου, την Ηπειρο, δυτική Στερεα, και δυτική Πελοπόννησο: Θα σημειωθούν νεφώσεις και από το μεσημέρι τοπικές βροχές. Τη νύχτα καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη δυτική Πελοπό ννησο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της ηπείρου.Οι άνεμοιθα πνέουν  ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενω στην  Ηπειρο θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου.



  

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεα, Εύβοια, και ανατολική Πελοπόννησο: Θα έχουμε λίγες αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, με ανέμους  βορειοανατολικούς  3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία  από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.



Στις Κυκλάδες και την Κρήτη: θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα καταιγίδες στις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοιθα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα δυτικά μέχρι 5 μποφόρμε τη θερμοκρασία: από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.





Ο καιρός για την  Κυριακή



Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και στην Πελοπόννησο και το νότιο ιόνιο τοπικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα έχουμε στα ορεινά κυρίως της Στερεας.Οι άνεμοι θα πνέουν  από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.

 

Βροχερό Σαββατοκύριακο

loading...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια
Ακολούθησε το NEWS 247 στο Facebook
Ακολούθησε το NEWS 247 στο Twitter
 
Τα πιο δημοφιλή άρθρα στο Facebook