Ειδήσεις εκφωνούν, δεν εφηύραν τον τροχό

default image

Με τις εκλογές να έρχονται, η μάχη της τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων φουντώνει μαζί με τις φωτιές που έγιναν σύνθημα σε τοίχο της Αθήνας

Ειδήσεις

Έχει σημασία αν είναι η Τρέμη στο δελτίο ειδήσεων του MEGA; Ο κόσμος είναι συνηθισμένος όταν υπάρχει μια σοβαρή είδηση να πατάει στο τιβικοντρόλ του το νουμεράκι που οδηγεί στο MEGA. Δεν λέμε πως καλά κάνει, απλά είναι συνήθειο.

Στο κάτω κάτω…
Ειδήσεις είναι, τι μας νοιάζει ποιος τις εκφωνεί…

Φωτιές
Ακόμα και 120 χλμ. μακριά από την Πεντέλη την μέρα της φωτιάς, ένοιωθα τις φλόγες να με τυλίγουν βλέποντας τις ειδήσεις των “μεγάλων” καναλιών. Μετά έβαλα Σκάι και ΝΕΤ και συνήλθα.

Εκλογές

Κατερίνα Λάσπα, Γιώργος Λιάγκας, Νατάσα Ράγιου, Βάνα Μπάρμπα, Εύα Καϊλή. Και ποιος ξέρει τι άλλο έχουμε να ακούσουμε ακόμα.

Καθημερινή

Η σειρά The Black Adder που προσφέρει η Καθημερινή της Κυριακής είναι μία από τις καλύτερες προσφορές που έχουν δοθεί από εφημερίδα. Ο Ρόουαν Άτκινσον στα καλύτερά του.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

Σύνθημα σε τοίχο της Αθήνας.

Closer
Από σήμερα στη 01.00 και κάθε μέρα, το STAR θα προβάλλει την αστυνομική σειρά ‘ The Closer ‘. Πρωταγωνιστεί η Κίρα Σέντγουικ και πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη σειρά που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον τρίτο κύκλο (στις ΗΠΑ).

Λέμε να δούμε

Frailty (Το σπίτι του τρόμου) – Σήμερα Δευτέρα στις 00.30 στο MEGA. Καταπληκτικό και παραγνωρισμένο θρίλερ με τους Μπιλ Πάξτον και Μάθιου Μακ Κόναχι.
The Football Factory (Εργοστάσιο ποδοσφαίρου) – Τετάρτη στη ΝΕΤ στις 00.15. Κλασικό.

ΝΕΤ
Λίγο πριν το Ευρωμπάσκετ (3 με 16 Σεπτεμβρίου), πραγματοποιείται το τουρνουά ‘Ακρόπολις’. Τα παιχνίδια θα μεταδοθούν από τη ΝΕΤ, αρχίζοντας από σήμερα με αυτό της εθνικής μας απέναντι στην ομάδα της Λιθουανίας (21.45). Νωρίτερα (στις 19.00) θα μεταδοθεί το παιχνίδι Σλοβενία – Ιταλία.

Το νέο της ημέρας
Ένα ζευγάρι στην Κίνα προσπαθεί να ονομάσει το παιδί του ‘@’ αλλά φαίνεται πως οι αρμόδιες αρχές στη χώρα δεν θα το επιτρέψουν. Το ‘@’ προφέρεται ‘at’ και ακούγεται σαν ‘ai ta’ που στα κινέζικα σημαίνει ‘love him’ (μπερδεμένη ιστορία). Ας το πουν ‘παπάκι’.

Φωτό της ημέρας
Ο Dean .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα