Παρασκευή 30, Ιούλιος 2010 | H επικαιρότητα στην Ελλάδα και τον κόσμο | Κόσμος |

Φρικτό έγκλημα στη Ρωσία

Ένας ανθοπώλης και ένας κρεοπώλης συνελήφθησαν στην Αγία Πετρούπολη για τη δολοφονία νεαρής κοπέλας, την οποία έπνιξαν και καταβρόχθισαν

Ένας ανθοπώλης και ένας κρεοπώλης συνελήφθησαν στην Αγία Πετρούπολη για τη δολοφονία μίας νεαρής κοπέλας, την οποία έπνιξαν στην μπανιέρα διαμερίσματος και κατόπιν την καταβρόχθισαν εν μέρει, ανακοίνωσε σήμερα η επιτροπή ερευνών της γενικής εισαγγελίας.



"Τη νύκτα της 19ης προς 20η Ιανουαρίου, οι Γιούρι Μόινοφ, ανθοπώλης το επάγγελμα και Μαξίμ Γκαλαβάτσκιχ, κρεοπώλης, έπνιξαν μία νεαρή κοπέλα στην μπανιέρα του διαμερίσματος του ενός.

Κατόπιν τεμάχισαν το πτώμα του θύματος σε πολλά κομμάτια, έφαγαν κάποια απ’ αυτά και πέταξαν τα υπόλοιπα στα σκουπίδια", εξηγεί στο ανακοινωθέν της η επιτροπή.

Το θύμα, μία κοπέλα ηλικίας 16 ετών, είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από τις 19 Ιανουαρίου.

 

(Πηγή: ΑΠΕ)

Φρικτό έγκλημα στη Ρωσία

Αφήστε το σχόλιό σας

Τα σχόλια θα πρέπει να εγκριθούν πριν εμφανιστούν

 

 
100 χαρακτήρες ακόμα
 
3000 χαρακτήρες ακόμα

Τα σχόλια θα πρέπει να εγκριθούν πριν εμφανιστούν

Όροι χρήσης

Άναψε τσιγάρο μαριχουάνας

Σε νέες περιπέτειες βρίσκεται για άλλη μια φορά η Πάρις Χίλτον η οποία συνελήφθη στο Πορτ Ελίζαμπεθ της Νότιας Αφρικής έπειτα από την παρακολούθηση ενός αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. H απάντησή της στο Twitter (Pics)