Νιώθει έλξη για γυναίκες - NEWS247
 
 
Παρασκευή, 25 Μαίου 2012
 
 
 

Μην τα χάσετε

Η τρόικα και οι ''θεωρίες-ζόμπι''

 

Ο Αμβρόσιος "ευλογεί" τη Χρυσή Αυγή

 

Προφυλακιστέος ο Αφγανός για τη δολοφονία 30χρονου στην Πάτρα

 

Βρήκαν τα οστά του μικρού Μπεν;

 

Αστυνομικοί έβγαλαν τα κράνη και διαδήλωσαν μαζί με τον κόσμο

 

The Sun: Εύα Καϊλή, η πιο σέξι πολιτικός στην Ευρώπη

 

Ο Γιώργος Τράγκας πολιτεύεται

 

Bild: Ελληνίδα μας ζητάει 70 δισ. ευρώ

 

Ο Άκης και το ακίνητο στο Βερολίνο 4,5 εκατ. ευρώ

 

Τσιντικίδου: "Με διέσυραν για ένα τσιγαριλίκι"

 

Όργιο σπατάλης στο δημόσιο. Εισπράττουν επιδόματα πλυσίματος χεριών και κεραίας

 

Τι είναι τα ευρωομόλογα και πώς επηρεάζουν την Ελλάδα

 

Wall Street Journal: Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, βάλτε την Τουρκία

 

Reuters: Προετοιμάζονται για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

 

Bloomberg: Επιστροφή στη δραχμή σε 46 ώρες

 

"Τον αποκεφάλισα, γιατί ο θεός μου είπε ότι είναι εξωγήινος"

 

Οι νέες ημερομηνίες στις πανελλαδικές λόγω εκλογών

 

Η μαρτυρία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής που δέχτηκε άγρια επίθεση

 

 

 

Νιώθει έλξη για γυναίκες

 
 
Σε μια πικάντικη εξομολόγηση προχώρησε η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, η οποία σε συνέντευξή της στο Playboy, είπε πράγματα που τσαλακώνουν την εικόνα της
 

Σε μια πικάντικη εξομολόγηση προχώρησε η διάσημη ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, η οποία σε συνέντευξή της στο Playboy, είπε πράγματα που τσαλακώνουν την εικόνα της.

Η σέξι Ντίαζ, αποκάλυψε ότι της αρέσουν και οι γυναίκες και έδωσε αρκετές λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή, λέγοντας ότι της αρέσει το άγριο σεξ και ότι έχει πολλές φορές ταξιδέψει για να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον από τους συντρόφους τους.

"Η σεξουαλικότητα και η αγάπη, είναι διαφορετικά πράγματα. Υπάρχουν γυναίκες για τις οποίες νιώθω ερωτική έλξη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τις ερωτευτώ" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι αν κάνει σεξ με γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι λεσβία.

Η Ντίαζ,χρησιμοποιώντας λόγια που είναι δύσκολο να μεταφερθούν προχώρησε ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι της αρέσει πολύ το σεξ και το προτιμάει πρωτόγονο και ζωώδες.

Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο, προωθεί την κωμωδία "Knight and Day" (γι' αυτό άραγε οι αποκαλύψεις;), λέει ότι οι άνδρες την πλησιάζουν δύσκολα αν και δηλώνει ότι δεν είναι σνομπ και δύσκολη.

"Οι άνδρες φοβούνται να με πλησιάσουν, επειδή νομίζουν ότι είμαι κάτι σούπερ-σπέσιαλ, αλλά ποτέ δεν θα σνόμπαρα κάποιον, που θα μου ζητούσε να βγούμε εκτός αν ήταν τελείως χάλια" δήλωσε.

Οπότε, παρακαλούνται όσοι δεν είναι χάλια και τους αρέσει το άγριο σεξ (υπάρχει και άλλο;) να σπεύσουν στις ΗΠΑ, διότι η Κάμερον είναι έτοιμη να περάσει από την άλλη μεριά και να τη χάσουμε για πάντα.

 
FOLLOW NEWS247:
 
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:
Σχόλια( )