Κρατούμενος μηνύει το Penthouse - NEWS247
Διαβάστε επίσης: SPORT 24, MEN 24 iPhoneHellas, και περισσότερα
Τρίτη 07,Φεβρουάριος 2012

Κρατούμενος μηνύει το Penthouse

Ένας ισοβίτης σε φυλακή της Φλόριντας έκανε μήνυση στο περιοδικό Penthouse για καταπάτηση των δικαιωμάτων του

Ένας ισοβίτης σε φυλακή της Φλόριντας έκανε μήνυση στο περιοδικό Penthouse για καταπάτηση των δικαιωμάτων του.

O Jorge Niebla, φανατικός αναγνώστης του γνωστού πικάντικου περιοδικού, ήθελε να συνεχίσει να είναι συνδρομητής και μετά την καταδίκη του. Το περιοδικό όμως αρνήθηκε να στέλνει τα τεύχη του στη νέα διεύθυνση "κατοικίας" στη φυλακή.

Ο κρατούμενος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 13 φορές ισόβια για απαγωγή και ένοπλη ληστεία, έγραψε δισέλιδη επιστολή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, ζητώντας τη δίωξη του περιοδικού.

"Ήθελα να συνεχίσω να διαβάζω το Penthouse, αλλά οι υπεύθυνοί του ήταν προκατειλημμένοι και δεν σεβάστηκαν τα δικαιώματά μου" αναφέρει στην επιστολή του ο Niebla.

Το δικαστήριο ζήτησε από τον Niebla, να συμπληρώσει επίσημη αίτηση, αφού πρώτα καταβάλει 350 δολάρια. Το περιοδικό μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο.

Κρατούμενος μηνύει το Penthouse

loading...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια
Ακολούθησε το NEWS 247 στο Facebook
Ακολούθησε το NEWS 247 στο Twitter
 
Τα πιο δημοφιλή άρθρα στο Facebook