Τετάρτη 08, Σεπτέμβριος 2010 | H επικαιρότητα στην Ελλάδα και τον κόσμο | Παράξενα |

Μα τι δίδυμα...

Δύο πιθανότητες στο εκατομμύριο είναι να συμβεί κι όμως συνέβη. Δύο δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα - το ένα λευκό και το άλλο μαύρο- και όλα αυτά εξαιτίας παράδοξων φαινομένων στα γονίδια

Μπορεί να μοιάζουν σαν δύο καλοί φίλοι που γνωρίστηκαν στο νηπιαγωγείο όμως ο Kaydon και Layton Richardson είναι στην πραγματικότητα δίδυμα αδέρφια που διαφέρουν στο χρώμα του δέρματος.

Τα δίδυμα αδέρφια, που μοιάζουν όσο η μέρα με τη νύχτα, έγιναν τεσσάρων ετών την ίδια βδομάδα που οι έγρωμοι Ben και Angela Ihegboro έφεραν στο κόσμο την ανοιχτόχρωμη κόρη τους  Nmachi.

Μάλιστα οι πιθανότητες να γεννηθούν δίδυμα αδέρφια που να διαφέρουν στο χρώμα δέρματος είναι δύο στο εκατομμύριο.

Όπως είπε η μητέρα των αγοριών Kerry "το να συμβεί κάτι τέτοιο σε μένα που ο σύζυγός μου είναι λευκός το καταλαβαίνω αλλά το να συμβεί σε ένα ζευγάρι έγχρωμων ανθρώπων είναι ακόμη πιο απίστευτο".

 

"Πριν γεννήσω τη Tiyannah αναρωτιόμουν εάν θα είναι ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη καθώς πριν τα αγόρια πίστευα πως τα παιδιά μου θα είχαν το δικό μου χρώμα" αναφέρει, προσθέτοντας ότι  αν και στην αρχή η κόρη της έμοιαζε να είναι έγχρωμη σαν και αυτή ωστόσο μέσα σε δύο εβδομάδες ήταν ίδια ο λευκός πατέρας της.

"Ελπίζω να μην αντιμετωπίσουν ρατσιστικά προβλήματα στο σχολείο", αναφέρει προβληματισμένη η μητέρα λέγοντας χαριτολογώντας ότι οι γιατροί μπορούν να σου πουν το φύλο του μωρού αλλά όχι και το χρώμα!

Μα τι δίδυμα...

Σχόλια(1)

Σελίδα 1 από 1

soto

re ti mas lene? ti einai diladi,poio pi8ano to gonidiako 'la8aki' tou 2/1000000 ή h gynaika toy na ekane party me kanenan ntavratismeno mavrouko??? egw pantws an hmoun sth 8esh toy syzygou 8a eniw8a poly amixana...lol

Σελίδα 1 από 1

Αφήστε το σχόλιό σας

Τα σχόλια θα πρέπει να εγκριθούν πριν εμφανιστούν

 

 
100 χαρακτήρες ακόμα
 
3000 χαρακτήρες ακόμα

Τα σχόλια θα πρέπει να εγκριθούν πριν εμφανιστούν

Όροι χρήσης

O πιο κοντός εν ζωή

Από ύψος μόλις 70 εκατοστών βλέπει τον κόσμο ο 24χρονος Έντουαρντ Χερνάντες. Ηθοποιός και χορευτής έχει ως όνειρό του να συναντήσει τον Σιλβέστερ Σταλόνε (Pics)

Μονόπολη με... στριπτίζ

Εξοφλούσαν τους "λογαριασμούς", βγάζοντας τα ρούχα τους με αποτέλεσμα να καταλήξουν δαρμένοι στο κρατητήριο. Ο λόγος για έναν 22χρονο, την κοπέλα του και τη φίλη της στη Βρετανία, που αποφάσισαν να αλλάξουν τους κανόνες του γνωστού παιχνιδιού "Μονόπολη"

Είχε αλλού το μυαλό της

Μια έκπληξη περίμενε αστυνομικό στο Elmwood Place στο Οχάιο, ο οποίος σταμάτησε για έλεγχο μια γυναίκα για να διαπιστώσει ότι οδηγούσε και παράλληλα χρησιμοποιούσε... δονητή