Beta Pάλι Oltrepo

Beta Pάλι Oltrepo
betarally19707small

Η περιπέτεια των Βαγγέλη και Σπύρου Ζάχου στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ασφάλτου ξεκινά αύριο στην Ιταλία

O αγώνας είναι από τους σημαντικότερους του Ιταλικού Πρωταθλήματος και εξελίσσεται στο Salice Terme, ένα παραθεριστικό κέντρο νότια του Μιλάνου.



Εκτός από την αυριανή Υπερειδική που διεξάγεται στην τοπική πίστα καρτ, ο αγώνας περιλαμβάνει το Σάββατο 21 Ιουλίου, εννέα ακόμη Ειδικές Διαδρομές (τρεις επαναλαμβανόμενες) που όλες μαζί συμπληρώνουν λίγο λιγότερα από 130 χλμ. αγώνα.



Αξίζει να σημειωθεί πως οι Βαγγέλης και Σπύρος Ζάχος θα αγωνιστούν στην Ιταλία στα μπάκετ του γνωστού κίτρινου Renault Clio Ragniotti, του οποίου την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει η ελληνική αγωνιστική ομάδα του APR-Χρήστου Αναγνωστόπουλου που βρίσκεται μαζί με το πλήρωμα στην Ιταλία.



Δεν πρόκειται λοιπόν για μια απλή συμμετοχή ενός ελληνικού πληρώματος στο εξωτερικό με κάποιο νοικιασμένο αυτοκίνητο, αλλά μια εξ ολοκλήρου ελληνική προσπάθεια που αξίζει προσοχής, αφού μάλιστα εξελίσσεται σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα.



Το ιταλικό Ράλι είναι μια πραγματική γιορτή για την περιοχή, αφού περιλαμβάνει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις (καλλιστεία, επιδείξεις, συναυλίες, πάρτι, κ.α.).



Οι συμμετοχές φτάνουν τις 151 και περιλαμβάνουν 11 αυτοκίνητα WRC, ενώ με το Νο1 στις πόρτες συμμετέχουν οι γνωστοί μας από το ΠΠΡ Gigi Galli – Giovanni Bernacchini (Focus WRC).



Επίσης, στο 22ο Beta Ράλι Oltrepo συμμετέχει ένα ακόμη πλήρωμα από την Ελλάδα, οι Βασίλης Κυρίτσης – Νίκος Ζακχαίος, με ένα «ιταλικό» Renault Clio RS Light.



Θυμίζουμε πως στον περσινό αντίστοιχο αγώνα (21ο Beta Pάλλυ Oltrepo) συμμετείχαν τα μέλη της «Τeam Creece 2006» της ΕΘΕΑ, Νίκος Γκίκας – Γιώργος Πολυδωρόπουλος, οι οποίοι μάλιστα πέτυχαν εκεί το καλύτερο τους αποτέλεσμα (1οι στο Corri Con Clio Cup).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα