SPORT 24: Νέα εφαρμογή για την αθλητική ενημέρωση στη Samsung Smart TV

SPORT 24: Νέα εφαρμογή για την αθλητική ενημέρωση στη Samsung Smart TV

Το περιεχόμενο της Samsung Smart TV εμπλουτίζεται με την προσθήκη του αθλητικού portal SPORT 24, προσφέροντας άμεση ενημέρωση για την αθλητική επικαιρότητα

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη συνεργασία της με την 24 MEDIA με τη διάθεση της εφαρμογής του αθλητικού portal SPORT 24 στη Smart TV. Το SPORT 24 προσφέρει πλήρη ενημέρωση και έγκυρη αρθρογραφία για την αθλητική επικαιρότητα και όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

Μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή που διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο, το SPORT 24 φτάνει στο κοινό της Samsung Smart TV, προσφέροντας άμεση και εύκολη πρόσβαση σε πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο και ειδησεογραφική κάλυψη της αθλητικής επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν και να «ακολουθούν» τα νέα της αγαπημένης τους ομάδας, να διαβάσουν τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου, καθώς και να παρακολουθήσουν βίντεο με στιγμιότυπα αθλητικών γεγονότων και δηλώσεις των αθλητών.

Ο κ. Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής Audio Visual της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Αποτελεί προτεραιότητά μας ο εμπλουτισμός και η διεύρυνση του ελληνικού περιεχομένου στις Samsung Smart TV. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί, προχωρώντας σε στρατηγικές συνεργασίες με τους σημαντικότερους παρόχους περιεχομένου ενημέρωσης και ψυχαγωγίας».

Ο Δρ. Δημήτρης Ξενάκης Διευθυντής R&D της 24 MEDIA δήλωσε: «Καθώς η κοινωνία στρέφεται προς το ψηφιακό lifestyle, η πρόσβαση στο περιεχόμενο από τον καταναλωτή σε κάθε στιγμή της ζωής του γίνεται ολοένα και πιο σημαντική. Στρατηγικός μας στόχος είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες μας να απολαύσουν το SPORT 24 όπου και όταν θέλουν, με τον πιο φυσικό τρόπο. Η συμμαχία με την Samsung, που μόλις ξεκίνησε, μας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνουμε την πρόσβαση του κοινού στο πλούσιο υλικό μας, στο σαλόνι μέσα από τη Samsung Smart TV».

H εφαρμογή SPORT 24 είναι διαθέσιμη στην κατηγορία “Αθλητικά” στη Samsung Smart TV και Smart Blu ray players, μοντέλα 2013. Σύντομα αναμένεται και για τα αντιστοιχα μοντέλα 2011 και 2012.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα