Status στο Facebook γίνεται ταινία

default image

To Hollywood πάντα ψάχνει ιδέες για νέες ταινίες και αυτή τη φορά την έμπνευση έδωσε το Status μιας γυναίκας στο Facebook

To Hollywood πάντα ψάχνει ιδέες για νέες ταινίες και αυτή τη φορά την έμπνευση έδωσε το Status μιας γυναίκας στο Facebook.

Στο παρελθόν έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο βιβλία, θεατρικές παραστάσεις, κόμικς, τηλεοπτικά προγράμματα, σειρές, καρτούνς, βίντεοπαιχνίδια, αλλά θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει ταινία με αφορμή κάτι που έγραψε κάποιος στο Facebook και στην περίπτωση μας η Lisa Hamilton Day.

Φυσικά, η συγκεκριμένη κυρία δεν έγραψε κάτι συνηθισμένο στο Status της, όπως “ο Μήτσος θα φάει παγωτο”, “ο μπάμπης έχει πρηστεί από τις μπύρες” ή “αρκουδάκι μου γύρνα πίσω”.

To Status της Hamilton έγραφε: “Ο ποιμενικός μου σκύλος, έκανε νυχτερινή επιδρομή σε κινέζικο κατάστημα, έκλεψε μια τσάντα, την άνοιξε και έφαγε από μέσα ένα τυχερό κουλουράκι. Η τύχη του έλεγε: Έχεις μεγάλες κρυφές δυνάμεις και πρέπει να τις χρησιμοποιήσεις”.

Σε αυτό το Status παραγωγοί της εταιρείας Fletcher and Company είδαν μια καλή ιστορία, στην οποία ο εν λόγω σκύλος θα χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να βοηθήσει την αφεντικίνα του, η οποία έχει απολυθεί από τη δουλειά της και αναγκάζεται να επιστρέψει στο πατρικό της και να μείνει με τους γονείς της.

Η αρχική ιδέα ξεχείλωσε αρκετά, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στην πιθανότητα κέρδους και στη δημοσιότητα που θα έχει η ταινία -αν τελικά πραγματοποιηθεί- μόνο και μόνο επειδή ξεκίνησε από
μια ιδέα από το Facebook.

Πολλοί ασκούν κριτική ενώ στα blogs τα σχόλια είναι δηλητηριώδη με πολλούς να κάνουν λόγο για φιλία μεταξύ του ατζέντη που βρήκε ενδιαφέρον το Status και την κα Hamilton. Πάντως αν η ταινία-Facebook γυριστεί
ίσως δημιουργήσει νέα μόδα σχετικά με το τι και πως γράφει κάποιος στο Status του.


(Πηγή: Y!Buzz)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα