Hi-5: Έρχεται το πολυσυζητημένο reunion του συγκροτήματος;

Hi-5: Έρχεται το πολυσυζητημένο reunion του συγκροτήματος;
Εξώφυλλο άλμπουμ HI-5 Youtube Printcreen

Η Μάρλεν από τις Hi-5 μίλησε για το αν πλησιάζει το μεγάλο reunion του συγκροτήματος, ενώ δε διστάζει να αποκαλύψει τους λόγους που διαλύθηκε. Ποιο είναι το παράπονό της.

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” βρέθηκε καλεσμένη η Μαρλέν Αγγελίδου από τις Hi-5. Η τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στις ΗΠΑ, μίλησε μεταξύ άλλων για την διάλυση του συγκροτήματος, ενώ απάντησε και για το αν υπάρχουν σκέψεις για για ένα reunion.

“Τα τελευταία επτά χρόνια ζω στην Αμερική. Δεν έχει αλλάξει κάτι, ακόμα με τη μουσική ασχολούμαι και είμαι σε ένα γυναικείο συγκρότημα. Είναι στη σκέψη μας να κάνουμε ένα reunion, αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί να γίνει. Εγώ θέλω πολύ να το κάνουμε, το έχω πει και στη Σάγια και στη Νάνσυ, το ξέρουν τα κορίτσια”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ενώ για τη διάλυση του επιτυχημένου girl band αποκάλυψε ότι την πείραξε το γεγονός ότι δεν το διασκέδασε όσο θα έπρεπε, υποστηρίζοντας ότι μετανιώνει για τον τρόπο που διαλύθηκε το συγκρότημα, που ήταν -κατά την ίδια- αρκετά απότομος.

“Μετάνιωσα που εκείνη την περίοδο δεν το διασκέδασα παραπάνω. Ήθελα απλά να είναι όλα τέλεια, πάντα σκεφτόμουν αυτό και δεν μπορούσα να αφεθώ και να το απολαύσω. Οι Hi-5 διαλύθηκαν γιατί ξαφνικά η εταιρεία λίγο μας άφησε, μείναμε μόνες μας, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δυστυχώς, αφήσαμε και τον κόσμο έτσι. Και αυτό το μετανιώνω λίγο. Θα ήθελα να έχουμε τελειώσει πιο grande, να είχαμε αποχαιρετήσει τον κόσμο σωστά”, είπε η Μαρλέν Αγγελίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα