Cosmopolitan, ΣΚΑΪ, MEGA, Real και Βήμα

default image

Υψηλός αριθμός πωλήσεων για το Cosmopolitan. Πρωτοσέλιδο της ημέρας το Βημα. Ανάρπαστη η Real News

Περιοδικά


Το Σεπτέμβριο το Cosmopolitan πρέπει να έδινε φοβερό δώρο καθώς το περιοδικό πούλησε 125 χιλ. τεμάχια! Στις 85 χιλ. το Lucky, 61 χιλ. για το Vogue, στις 57 χιλ. το Marie Claire, 40 για το InStyle.





ALPHA

Σήμερα Κυριακή στις 22.00 έχει πρεμιέρα η μουσική εκπομπή ‘Chart*Show – Your Countdown’ με τη Ναταλία Γερμανού. Τι τίτλος είναι αυτός;

Ραδιόφωνο
Σύμφωνα με την έρευνα της Focus Bari στην Αττική για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, για το διάστημα 14 Σεπτεμβρίου με 11 Οκτωβρίου, ο Σκάι ήταν όπως πάντα στην κορυφή με μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών 12,1%. Ακολούθησαν, Ρυθμός με 8,6%, NovaΣπορ FM με 8%, Λάμψη με 7,7%, ΕΡΑ Σπορ με 7,2%, Kiss FM με 6,7%.
Ακόμα, ο ALPHA (γίνεται σιγά σιγά Θέμα) 3,3%, ο Arrena μόλις 0,8%, ο City 1%, o Real 4,7%, o Sentra 2,5%.

Google

Σύμφωνα με έρευνα, τα σάιτ της Google είναι υπεύθυνα για το 6% του internet traffic στον πλανήτη. Και λίγο μας φαίνεται.

Κυριακάτικες
O Χίτσκοκ την έκανε τη δουλειά και το Βήμα βρέθηκε στην κορυφή με 167 χιλ. φύλλα την περασμένη εβδομάδα. Δεύτερο το Πρώτο Θέμα με 160 χιλ., τρίτη η Καθημερινή με 151. Ακόμα, Ελευθεροτυπία 139, Έθνος 107, Real News 77 χιλ. φύλλα. Το Σάββατο τα Νέα είχαν 94 χιλ. φύλλα.

iPhone
Αυτά είναι νέα.

Τηλεθέαση
Το διάστημα 5 με 11 Οκτωβρίου το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 21,3%. Ο ΑΝΤ1 είχε 14,6% και ο ALPHA 12,2% (με τόσο χαμηλό ποσοστό και πάλι είναι τρίτος). Το ALTER είχε 11,7%, η ΝΕΤ 10,3% και το STAR 9,5%. Οι ΕΤ3 και ΕΤ1 είχαν αντίστοιχα 3,8% και 2,9%, ενώ ο ΣΚΑΪ είχε πολύ χαμηλό ποσοστό, μόλις 2,7%.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα και Μεγάλες Προσδοκίες.

Veto
Ανταισθητική η διαφήμιση με τους ημίγυμνους Μάκη και Λάλα. Μπορείτε να τη δείτε στo zougla.gr και το mediablog.gr.

Δ.Τ
Ο Alpha, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσο.
Η Διοίκηση του Alpha εκτιμά ότι ο κος Παπαδρόσος με τις γνώσεις και την εμπειρία του παρουσίασε ένα σημαντικό έργο στον τομέα Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού.

Λότο
Τα 15 μέλη αστυνομικού τμήματος σε πόλη της Ουγγαρίας, έπαιξαν μαζί λότο και κέρδισαν 11 εκατ. ευρώ. Παραιτήθηκαν όλοι από τη δουλειά τους.

Φωτό της ημέρας
Στα περιπτερα δεν θα τη βρείτε. Εξαφανισμένη από πολύ νωρίς η Real News. Πάριος γαρ.
Πρωινός διάλογος:
-Καλημέρα
-Real όχι

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα