Υποψήφια με τον Γ. Πατούλη η τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου

Υποψήφια με τον Γ. Πατούλη η τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου

"Καλωσορίζω την Λένα Αλκαίου στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είναι χαρά μας να έχουμε στην ομάδα μας ανθρώπους του πολιτισμού οι οποίοι προσφέρουν ενεργά στο χώρο της τέχνης" τόνισε κατά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητας ο Γιώργος Πατούλης.

Την υποψηφιότητα της τραγουδίστριας Λένας Αλκαίου (Ελένη Μαχαίρα) στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Η κα Αλκαίου έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι τελειόφοιτη του Εθνικού Ωδείου Αθηνών.

Ως καλλιτέχνης – τραγουδίστρια έχει τιμηθεί πολλές φορές για την προσφορά της στον πολιτισμό.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κας Αλκαίου (Μαχαίρα) ο κ. Πατούλης υπογράμμισε τα εξής:

«Καλωσορίζω την Λένα Αλκαίου στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είναι χαρά μας να έχουμε στην ομάδα μας ανθρώπους του πολιτισμού οι οποίοι προσφέρουν ενεργά στο χώρο της τέχνης. Η πολιτιστική ανάπτυξη θα πρέπει να είναι συνυφασμένη με τη συνολική ανάπτυξη της Αττικής. Στη μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής, ο πολιτισμός θα πρέπει να έχει εξέχουσα θέση. Εργαζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη ενός δικτύου ισότιμης πολιτιστικής ανάπτυξης όλων των Δήμων της Αττικής. Προχωράμε δυνατά όλοι μαζί για να αλλάξουμε την Αττική, να αλλάξουμε τις ζωές μας».

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της Λ. Αλκαίου

Η Λένα Αλκαίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Είναι απόφοιτη του Κολεγίου Saint George τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, και τελειόφοιτη του Εθνικού Ωδείου Αθηνών.

Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά και σε ζωντανές εμφανίσεις με όλους σχεδόν τους μεγάλους συνθέτες (όπως Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιάννης Νικολάου κ.α.) και με πολλούς κλασσικούς μεγάλους καλλιτέχνες, αλλά και με καλλιτέχνες της γενιάς της (Μανώλης Μητσιάς, Πόλυ Πάνου, Κώστας Μακεδόνας κ.α.).

Η Δισκογραφία της περιλαμβάνει 10 προσωπικά CD και πολλές συμμετοχές.

Έχει τιμηθεί πολλές φορές για την προσφορά της στον πολιτισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα