Τζέιμς Μάρτιν: Αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και θυμάται την πιο δύσκολη χρονιά της ζωής του

Τζέιμς Μάρτιν: Αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο και θυμάται την πιο δύσκολη χρονιά της ζωής του
Ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής Τζέιμς Μάρτιν Anna Watson/Camera Press/Visualhellas.gr Anna Watson/Camera Press/Visualhellas.gr

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη μέσω social media προχώρησε ο γνωστός Βρετανός σεφ και παρουσιαστής, δίνοντας εξηγήσεις για το πού οφείλετο η κακή συμπεριφορά του πριν χρόνια.

Έκπληξη προκάλεσαν στους διαδικτυακούς φίλους του Τζέιμς Μάρτιν (James Martin) οι αναρτήσεις του διάσημου Άγγλου σεφ και παρουσιαστή στα social media, με τον ίδιο να απολογείται δημοσίως για τη συμπεριφορά του σε ένα περιστατικό που είχε λάβει χώρα πριν χρόνια.

Ο σεφ ο οποίος είναι γνωστός για την τηλεοπτική συνεργασία με τα κανάλια BBC και ITV, αποκάλυψε πως πριν από αρκετά χρόνια είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πρόσωπο, ενώ κατά την ίδια περίοδο αντιμετώπιζε πολλά ακόμα προβλήματα γενικής φύσεως στη ζωή του.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη ήρθε μετά από αναφορές πως τού ζητήθηκε να αλλάξει συμπεριφορά στη δουλειά, αφότου το ITV έλαβε παράπονα σχετικά με τη μεταχείριση του προσωπικού παραγωγής.

Σε αναρτήσεις του στους λογαριασμούς του στα social media περιέγραψε μεταξύ άλλων το 2017 ώς μία από τις πιο γεμάτες και δύσκολες περιόδους της ζωής του και ζήτησε “συγγνώμη από το προσωπικό που ενεπλάκη σε αυτό το περιστατικό”, όπως δήλωσε ότι έκανε και εκείνη τη στιγμή.

Όπως αναφέρει το BBC, κατά τη διάρκεια της παραγωγής της εκπομπής του σεφ “Saturday Morning” το 2018, ο παρουσιαστής βγήκε εκτός εαυτού όταν έφραξε η αποχέτευση του σπιτιού του, όπου γίνονταν τα γυρίσματα του προγράμματος.

Στις αναρτήσεις που πραγματοποίησε στους λογαριασμούς του σε Instagram και Twitter, ο Μάρτιν αναφέρει πως παράλληλα με το παραπάνω περιστατικό αντιμετώπιζε τον θάνατο του παππού του αλλά και μία ληστεία στο σπίτι του.

Έλαβε επίσης τη διάγνωση του καρκίνου, ο οποίος όπως είπε “έχει επιστρέψει σε αρκετές περιπτώσεις” μετά από χειρουργική επέμβαση, απαιτώντας “τακτικές θεραπείες”.

Μετά από όλο αυτό το άγχος ήμουν σε συναισθηματική φόρτιση και όταν μετά τα γυρίσματα στις αρχές Ιανουαρίου 2018 ανακάλυψα ότι το σπίτι μου είχε πλημμυρίσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ήμουν εξαιρετικά αναστατωμένος. Μπορώ μόνο να πω ότι είμαι άνθρωπος. Παραδέχομαι ότι αντέδρασα υπερβολικά σχετικά με τις ζημιές στο σπίτι μου”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα