Απίστευτο σκηνικό στη Φθιώτιδα: Κάλεσαν την Πυροσβεστική για να σβήσει ψησταριά με σουβλάκια

Απίστευτο σκηνικό στη Φθιώτιδα: Κάλεσαν την Πυροσβεστική για να σβήσει ψησταριά με σουβλάκια
Πυροσβέστης σε επιχείρηση κατάσβεσης... ψησταριάς lamianow

Αμηχανία αλλά και αντιδράσεις έφερε η επέμβαση της πυροσβεστικής σε εκδήλωση χωριού της Φθιώτιδας για την κατάσβεση... ψησταριάς. "Ο πρόεδρος της κοινότητας δεν ήθελε να φάμε πολλά σουβλάκια".

Την ώρα που οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε όλη τη χώρα και φαίνεται πως ποσοτικά δεν αρκούν για να αντιμετωπίσουν τις δεκάδες φωτιές που ξεσπούν καθημερινά, κάποιοι σκέφτηκαν πως θα ήταν σωστό, για προληπτικούς λόγους, να καλέσουν την πυροσβεστική για την κατάσβεση… ψησταριάς με σουβλάκια.

Αυτό συνέβη το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Πλατύστομο, όπου κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Πολιτιστικού Σύλλογου “Πηλέας”, άνδρας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εμφανίστηκε προκειμένου να σβήσει την ψησταριά.

Όπως αναφέρει το lamianow, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Πηλέας” Κώστας Ευθυμίου κατήγγειλε ότι η επέμβαση της Πυροσβεστικής έγινε ύστερα από κλήση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας υπό τον φόβο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, σημείωσε: “Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του χωριού παρεξήγησε την καιόμενη Σμύρνη και νόμισε μήπως κάψουμε τον χώρο. Για να μας προφυλάξει επειδή πρόκειται περί αγαθού ανθρώπου κάλεσε την πυροσβεστική. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τώρα τι γίνεται. Σκέφτηκε να μην φάμε και πολλά σουβλάκια και έχουμε πρόβλημα με την χοληστερίνη. Αυτός είναι ο κ. πρόεδρος που έχει ο στόχο 4 χρόνια τώρα να σβήσει τον Πηλέα. Ενοχλείται. Τώρα, δεν ξέρω γιατί. Το θέμα είναι ότι για όλα αυτά επιβραβεύεται και είναι ξανά υποψήφιος για την θέση του προέδρου της κοινότητας. Να τον χαιρόμαστε όλοι μαζί…”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα