Καραθανασόπουλος για την κατάρρευση της γέφυρας: Στο βωμό του κέρδους θυσιάζονται ανθρώπινες ζωές

Καραθανασόπουλος για την κατάρρευση της γέφυρας: Στο βωμό του κέρδους θυσιάζονται ανθρώπινες ζωές
Νίκος Καραθανασόπουλος Eurokinissi

Ο βουλευτής Αχαϊας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος έστρεψε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης και της εργοδοσίας για το δυστύχημα στην Πάτρα.

«Έχουμε ένα ακόμη έγκλημα κυβέρνησης και εργοδοσίας. Στο βωμό του κέρδους θρηνούμε νέους νεκρούς. Τα ερωτηματικά είναι αμείλικτα: Γιατί έπρεπε να δουλεύουν οι εργαζόμενοι Κυριακή και κάτω από συνθήκες καύσωνα και ποιός έχει ευθύνες σ’ αυτό; Είχαν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ούτως ώστε να γίνονται οι εργασίες με ασφαλή τρόπο; Με άδεια ποίου βρίσκονταν κατά τη διάρκεια των εργασιών Ρομά κάτω από τη γέφυρα για να διαλέγουν από τα μπάζα τα σίδερα για να τα ανακυκλώνουν με αποτέλεσμα ο νεκρός και η πλειονότητα των τραυματιών να είναι Ρομά;

Αυτά τα ερωτηματικά χρειάζονται απάντηση η οποία πρέπει να δοθεί αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τόσο η εργοδοσία όσο και η κυβέρνηση αλλά και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους που διαμόρφωσαν όλες τις προϋποθέσεις να έχουμε ένα ακόμη έγκλημα» δήλωσε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και μέλος της ΚΕ, για την κατάρρευση της γέφυρας στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα