Η πολιτική προστασία στο επίκεντρο του ΚΥΣΕΑ

Η πολιτική προστασία στο επίκεντρο του ΚΥΣΕΑ
Το Μέγαρο Μαξίμου INTIME NEWS

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα, η διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού ζητήματος και η επικαιροποίηση του προγράμματος πολιτικής προστασίας "ΑΙΓΙΣ".

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (02/08) στο Μέγαρο Μαξίμου η τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), υπό την Προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα, η διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος και η επικαιροποίηση του προγράμματος πολιτικής προστασίας «ΑΙΓΙΣ», ανακοίνωσε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης..

Σημειώνεται ότι στη συνέντευξή του στη βρετανική τηλεόραση ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για το μεταναστευτικό. Είπε πως η προσέγγιση της κυβέρνησής του είναι «σκληρή αλλά δίκαιη». Πρόσθεσε πως οι ροές προς τα νησιά έχουν μειωθεί κατά 80%, και ότι οι ελληνικές αρχές έχουν σώσει χιλιάδες ζωές στη θάλασσα. Τόνισε ότι η πολιτική επικεντρώνεται στην πάταξη των δικτύων διακινητών με συνεργασία με τις χώρες διέλευσης και προέλευσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα