Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια, άνεμοι έως 6 μποφόρ και θερμοκρασίες έως 36 βαθμούς

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια, άνεμοι έως 6 μποφόρ και θερμοκρασίες έως 36 βαθμούς
Καλός καιρός EUROKINISS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Άνεμοι έως 6 μποφόρ και θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια και σχεδόν αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά και τοπικά θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τετάρτη στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους, που από αργά το απόγευμα βαθμιαία θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις αρχικά στα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τοπικοί όμβροι θα εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα δυτικά ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 29 με 32 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 31 με 35 βαθμούς.

ΠΕΜΠΤΗ 31-08-2023


Στα δυτικά νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στα κεντρικά και νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 29 με 32 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 30 με 33 και κατά τόπους στην Κρήτη τους 34 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-09-2023


Γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2-09-2023


Στα ανατολικά ηπειρωτικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές που θα σταματήσουν αργά το απόγευμα. Στη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της χθεσινής ημέρας

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα