Κασσελάκης: “Θέλω μια σύγχρονη Αριστερά που θα κερδίζει και θα λύνει τα προβλήματα”

Κασσελάκης: “Θέλω μια σύγχρονη Αριστερά που θα κερδίζει και θα λύνει τα προβλήματα”
Ο Στέφανος Κασσελάκης INTIME

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στα Χανιά και αναφέρθηκε στο όραμα που έχει για το κόμμα.

Για την σύγχρονη αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την πολιτική του διαδρομή όσον αφορά την συμμετοχή του στο επιτελείο του Μπάιντεν, έκανε λόγο ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά της Κρήτης και μίλησε κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.

Ο ίδιος ερωτηθείς γιατί επέλεξε να είναι υποψήφιος σε ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν προτίμησε τη δημιουργία νέου είπε: “Δε μ’ ενδιαφέρει η δημιουργία ενός νέου σχήματος, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαιρετικά στελέχη, έχει μεγάλη τεχνογνωσία, έχει πολλά να δείξει από τη διακυβέρνησή του. Με εξιτάρει η ιδέα μιας σύγχρονης Αριστεράς που λύνει τα προβλήματα του τόπου, αλλά συγχρόνως δίνει τη φωνή και τη δύναμη στα μέλη του.

Εγώ δε θέλω να είμαι πρόεδρος που αποφασίζει ψηφοδέλτια εγώ θέλω η κοινωνία και τα μέλη του κόμματος να επιλέγουν τα ψηφοδέλτιά τους και να με ελέγχουνε. Οποιασδήποτε πρόεδρος κόμματος στην Ελλάδα πρέπει να έχει γείωση στην κοινωνία και δεν υπάρχει καλύτερη γείωση από το να μπορεί η κοινωνία να επιλέγει τους δικούς της αντιπροσώπους”.

Ακόμη, κατά την διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε στο δικό του “ελληνικό όνειρο”, τονίζοντας πως μπορεί να επιτευχθεί με την σύγχρονη αριστερά.

“Το ελληνικό όνειρο μπορεί να δημιουργηθεί με μία σύγχρονη αριστερά που θα κερδίζει. Η Σύγχρονη αριστερά, ξέρει νέους τρόπους να φέρει την προκοπή στην χώρα. Πρέπει να κάνει το Δημόσιο να δουλεύει με πρόσημο τον πολίτη”, είπε.

Στο ερώτημα ποια είναι η πολιτική του διαδρομή, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο επιτελείο του Μπάιντεν, όπου ήταν εθελοντής στην καμπάνια στις προκριματικές εκλογές το 2008. Ήμουν εθελοντής της καμπάνιας του Μπάιντεν, με προώθησε στο γραφείο του στην εκστρατεία στην Άιοβα’, δήλωσε ο ίδιος.

Η δική μου πορεία προέρχεται από την εργασία και την κοινωνική ζωή, δεν έχω κομματική προϋπηρεσία, το γνωρίζω. Και αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως μη σεβασμός στην κομματική προϋπηρεσία. Οι άνθρωποι που έχουν περάσει τα χρόνια τους υποστηρίζοντας την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν έναν αξιακό κώδικα τον οποίο η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Το τιμώ, είμαι εδώ για να μιλήσω με όλους”, δήλωσε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα