The Chase: Πρώην παίκτης έγινε Chaser και “είναι… super” – Δείτε το trailer του νέου κύκλου

The Chase: Πρώην παίκτης έγινε Chaser και “είναι… super” – Δείτε το trailer του νέου κύκλου
Μαρία Μπεκατώρου YouTube

Μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν, με παίκτες και ερωτήσεις που έγιναν viral και συνεχείς ανατροπές, το παιχνίδι γνώσεων "The Chase" επιστρέφει στο MEGA και μαζί του έρχεται και ακόμη ένας Chaser που θα καταπλήξει τους πάντες.

Γεράκι“, “Βουνό“, “Αδέκαστος Επιθεωρητής” και “Γυναίκα με τα Μαύρα“.

Αυτοί είναι οι τέσσερις Chasers του αγαπημένου παιχνιδιού γνώσεων, “The Chase“, το οποίο έχει λάβει το “πράσινο φως” για τη νέα σεζόν και επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του MEGA με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων με τις πιο ανατρεπτικές… καταδιώξεις, τις πιο αναπάντεχες ερωτήσεις που πολλές φορές έχουν γίνει viral, επιστρέφει όμως με αλλαγές και μία από αυτές θα είναι ο πέμπτος Chaser, ο οποίος προστίθεται στην υπόλοιπη τηλεοπτική παρέα.

Πρόκειται για τον Νικόλα Παχή, ο οποίος όπως είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ της εκπομπής “Super Katerina” η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, “είναι περίπου 22-23 ετών και είναι μια διάνοια. Θα τρελαθούν όλοι, είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση“.

Το trailer για τον νέο κύκλο προβάλλεται ήδη μέσα από τη συχνότητα του MEGA και για πρώτη φορά βλέπουμε τον νέο Chaser, με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως “είναι super“, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιο θα είναι το παρατσούκλι του.

The Chase YouTube

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη επαφή του με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού ο ίδιος υπήρξε πρώην παίκτης του “The Chase”, κερδίζοντας τότε τις εντυπώσεις με τις γνώσεις του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο Twitter.

The Chase: Δείτε το trailer του νέου κύκλου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα