ΗΠΑ: Σκύλος χτύπησε 4χρονη με αμαξάκι του γκολφ

ΗΠΑ: Σκύλος χτύπησε 4χρονη με αμαξάκι του γκολφ
Αμαξάκι του γκολφ Getty Images/iStockphoto

Σε πάρτυ, ένας σκύλος που είχαν μαζί τους οι πυροσβεστικές υπηρεσίες, για να επιβλέπουν την εκδήλωση, ξάπλωσε πάνω στο γκάζι οχήματος του γκολφ, με αποτέλεσμα αυτό να κινηθεί μπροστά και να χτυπήσει μια 4χρονη.

Ένας σκύλος χτύπησε μία 4χρονη με αμαξάκι του γκολφ, όταν ξάπλωσε πάνω στο γκάζι του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να τεθεί εν κινήσει, στο Westland του Michigan στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ABC, το σκυλί των πυροσβεστικών δυνάμεων, καθόταν σε ένα αμαξάκι του γκολφ, το οποίο οι πυροσβέστες χρησιμοποιούσαν, για να επιβλέπουν την εκδήλωση Blues, Brews, and BBQ”. Ξαφνικά, το ζώο ξάπλωσε στο σημείο που βρίσκονται τα πεντάλ, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο γκάζι και το όχημα na ξεκινήσει να κινείται προς τα εμπρός.

Οι πυροσβέστες αντέδρασαν άμεσα, προσπαθώντας να εμποδίσουν το αμαξάκι να κατευθυνθεί στις ειδικές σκηνές που είχαν στήσει αλλά και στους ανθρώπους που συμμετείχαν στο πάρτυ. Ωστόσο, πριν προλάβουν να το σταματήσουν, χτύπησε ένα 4χρονο κορίτσι.

Μετά από εξέταση από τους πυροσβέστες και παραϊατρικό προισωπικό που βρισκόταν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν έφερε τραύματα, αλλά είχε τρομάξει. Ωστόσο, ξεπέρασε γρήγορα το σοκ, πηγαίνοντας να φάει ποπ κορν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα