Παγιδευμένοι: Νέο πρόσωπο – κλειδί “εισβάλλει” στη σειρά – Η φωτογραφία με πρωταγωνίστρια

Παγιδευμένοι: Νέο πρόσωπο – κλειδί “εισβάλλει” στη σειρά – Η φωτογραφία με πρωταγωνίστρια
Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Άλλος ένας ηθοποιός προστίθεται στο καστ της σειράς "Παγιδευμένοι", που αναμένεται να καθηλώσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό από τον Σεπτέμβριο. Το καρέ που "πρόδωσε" τη συμμετοχή του.

Οι “Παγιδευμένοι”, που έκαναν αίσθηση και απέκτησαν φανατικό κοινό με τις συγκλονιστικές διαδρομές τους, έκλεισαν τον Α’ κύκλο της καθηλωτικής ιστορίας τους.

Το τελευταίο κεφάλαιο γράφτηκε με ένα επεισόδιο που έκοψε την ανάσα και άφησε πίσω του συνταρακτικά ερωτηματικά που θα αναζητήσουν απαντήσεις στα νέα επεισόδια.

Η αγαπημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να επιστρέψει με τον Β’ κύκλο της τον Σεπτέμβριο και με πολλές συγκλονιστικές εξελίξεις, που θα καθηλώσουν ξανά τους τηλεθεατές.

Ποιος ηθοποιός “εισβάλλει” στη σειρά

Τα γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ σ’ αυτόν θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα, με την γνωστή ηθοποιός Σοφία Φαραζή να “προδίδει” έναν ακόμη ηθοποιό που “εισβάλλει” στη σειρά.

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Χρύσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα, στην οποία ποζάρει με τον ηθοποιό Γιωργή Τσαμπουράκη, με την ίδια να του εύχεται “Καλή αρχή”.

Ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ενώ στις πιο πρόσφατες δουλειές του συμπεριλαμβάνονται: “Η τελευταία ώρα”, “Ο Όρκος ΙΙ”, “Το Κόκκινο Ποτάμι”.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, ο Πέτρος Λαγούτης, που υποδύεται τον αστυνόμο Ανδρέα, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Τάσο Χαλκιά.

Ο Πέτρος Λαγούτης “τάγκαρε” το προφίλ της σειράς στο story του, “προδίδοντας” έτσι τη συμμετοχή του συναδέλφου του, αν και δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Άλλοι ηθοποιοί που θα συμμετάσχουν είναι οι Λάμπρος Κωνσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου, Γιούλη Γεωργακοπούλου και Θοδωρής Θοδωρακόπουλος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα