Jack Sonni: Πέθανε ο κιθαρίστας των Dire Straits

Jack Sonni: Πέθανε ο κιθαρίστας των Dire Straits
Jack Sonni Instagram@dire_straits_legacy

Σε ηλικία 68 ετών έφυγε από τη ζωή ο μουσικός και κιθαρίστας του συγκροτήματος Dire Straits, Jack Sonni.

Θλίψη προκάλεσε στον κόσμο της παγκόσμιας μουσικής η είδηση του θανάτου του μουσικού και θρυλικού κιθαρίστα Τζακ Σόνι (Jack Sonni) του συγκροτήματος της ροκ εν ρολ, Dire Straits.

Ο κιθαρίστας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών με το συγκρότημα να επιβεβαιώνει την τραγική απώλεια με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ και με το σχόλιο: #JackSonni Rest In Peace (αναπαύσου εν ειρήνη) #DireStraits“.

Ο Sonni ήταν γνωστός ως “ο άλλος κιθαρίστας” την εποχή του “Brothers in Arms” του λονδρέζικου γκρουπ, που πήρε το όνομά της από το πέμπτο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε το 1985.

Την Τρίτη, η Dire Straits Legacy, μια ομάδα μουσικών που περιόδευαν στο παρελθόν με το συγκρότημα, ανακοίνωσε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο κιθαρίστας έπασχε από πρόβλημα υγείας .

“Αγαπητοί φανς, δυστυχώς, ο Jack Sonni δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στις επόμενες συναυλίες μας λόγω προβλημάτων υγείας. Jack γίνε γρήγορα καλά, σε περιμένουμε! Με αγάπη, η οικογένεια DSL”, αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανάρτηση, ωστόσο ο μουσικός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η αιτία θανάτου του μουσικού δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα