Αναβλήθηκαν οι χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Βόλου – Πλημμύρισε το τμήμα

Αναβλήθηκαν οι χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο Βόλου – Πλημμύρισε το τμήμα
Ασθενής λαμβάνει χημειοθεραπεία Getty Images/iStockphoto

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Βόλου εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας, λόγω της οποίας πλημμύρισε ο χώρος όπου πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας.

Αναβλήθηκαν οι χημειοθεραπείες που έπρεπε να λάβουν την Τρίτη οι ογκολογικοί ασθενείς στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας Daniel που πλήττει την περιοχή.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του νοσοκομείου, πλημμύρισε ο χώρος όπου πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν σήμερα, Τρίτη, οι 18 προγραμματισμένες θεραπείες.

«Πέφτει συνεχώς νερό μέσα στο στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες. Στους θαλάμους των ασθενών δεν υπάρχει πρόβλημα, ενώ οι εργαζόμενοι με προστατευτικό εξοπλισμό σκέπασαν τα μηχανήματα για να μην πάθουν ζημιά» ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο Κωνσταντίνος Μηνδρινός.

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αντλεί τα νερά που έχουν μαζευτεί στην πίσω μεριά στο υπόγειο του νοσοκομείου.

Πότε θα γίνουν οι χημειοθεραπείες

Σε ανακοίνωσή του το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι:

«Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που συνεχίζεται στο ΓΝ Βόλου, πλημμύρισε το δωμάτιο που πραγματοποιείται η διύλιση των φαρμάκων της χημειοθεραπείας, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν σήμερα οι προγραμματισμένες θεραπείες (18), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη κανονικά, με το εφεδρικό μηχάνημα που διαθέτουμε».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα