Ο Μονομάχος: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Χρήστου Φερεντίνου – Έπαθλο μέχρι και 100.000 ευρώ

Ο Μονομάχος: Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Χρήστου Φερεντίνου – Έπαθλο μέχρι και 100.000 ευρώ

Πρεμιέρα για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων, το οποίο επέστρεψε μετά από περίπου 20 χρόνια στον ΣΚΑΪ. Οι κανόνες, τα "όπλα" και το έπαθλο.

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο “Μονομάχος”, το τηλεπαιχνίδι γνώσεων που προβλήθηκε στο Star πριν από περίπου 20 χρόνια με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και το οποίο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του ΣΚΑΪ.

Στην εκκίνηση του παιχνιδιού, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στους κανόνες, στα “όπλα” αλλά και στο μεγάλο έπαθλο.

“Σε αυτές εδώ τις θέσεις κάθονται 100 αντίπαλοι. Στόχος τους είναι να πετάξουν από τη θέση του τον Μονομάχο. Ο Μονομάχος, όμως, έχει άλλα σχέδια. Πρέπει να εξοντώσει και τους 100 για να κάνει τον θησαυρό δικό του. Σε αυτές τις μονομαχίες τα μόνα όπλα είναι το μυαλό, η στρατηγική και η τύχη. Αν ο Μονομάχος νικήσει κα τους 100 μπορεί να κερδίσει μέχρι 100.000 ευρώ. Αν, όμως, χάσει, τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει τα μοιράζονται οι αντίπαλοι που έχουν μείνει στο παιχνίδι”.

Δείτε την εκκίνηση του “Μονομάχου” και το μήνυμα του Χρήστου Φερεντίνου:

Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Φερεντίνος, αποχαιρέτησε τον Alpha μετά από 10 χρόνια, και “μετακόμισε” στον ΣΚΑΙ μετά από 30 χρόνια! Το κανάλι είχε αποτελέσει το πρώτο τηλεοπτικό “σπίτι” του, αφού εκεί είχε συστηθεί στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό το 1993, παρουσιάζοντας την εκπομπή “Άκου να Δεις”.

Όπως έγινε γνωστό, τον Οκτώβριο θα αναλάβει την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας μουσικής βραδινής εκπομπής, ενώ πλέον βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης του τηλεπαιχνιδιού “Μονομάχος“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα