Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή – Το βίντεο της Finos Film

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή – Το βίντεο της Finos Film
Δημήτρης Παπαμιχαήλ Facebook / @Finos Film Official

Η Finos Film δημιούργησε αφιέρωμα με σκηνές από τις ταινίες του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, για να τιμήσει τα 19 χρόνια από τον θάνατο του ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε το βίντεο.

Σαν σήμερα, στις 8 Αυγούστου του 2004, έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός και ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Για να τιμήσει την επέτειο του θανάτου του, η Finos Film δημιούργησε ένα βίντεο με αγαπημένες σκηνές από τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της ελληνικής εταιρείας παραγωγής ταινιών και συνοδεύτηκε από το παρακάτω κείμενο:

Με επιβλητική παρουσία και αυθεντική γοητεία, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ξεκίνησε από χαμηλά για να φτάσει στην κορυφή και τα κατάφερε. Ο νεαρός ζεν πρεμιέ που ξεπήδησε από το Εθνικό Θέατρο, γρήγορα απέδειξε ότι είχε το ταλέντο και την ικανότητα να ανταπεξέλθει με την ίδια ευκολία σε μια τεράστια γκάμα ρόλων.

Το «λεβεντόπαιδο» του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 2004 και τον θυμόμαστε μέσα από στιγμές του στις ταινίες «Η Κυρά μας η Μαμή», «Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο», «Μανταλένα», «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης» και «Η Νεράιδα και το Παληκάρι»”.

Δείτε το βίντεο – αφιέρωμα της Finos Film

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα