Εύβοια: Εντοπισμός 30 μεταναστών και σύλληψη ενός διακινητή

Εύβοια: Εντοπισμός 30 μεταναστών και σύλληψη ενός διακινητή
Σκάφος του λιμενικού σώματος. Eurokinissi

Σε παραλία της Κύμης, βρέθηκαν 30 μετανάστες, οι οποίοι ισχυρίστηκαν πως ήρθαν με σκάφος από την Τουρκία. Συνελήφθη ένας 19χρονος διακινητής.

Στον εντοπισμό 30 μεταναστών, που ήρθαν από την Τουρκία, μέσω σκάφους, προχώρησε η Λιμενική Αρχή Κύμης, το μεσημέρι της Τετάρτης (30/8), σε παραλία της Εύβοιας, ενώ συνελήφθη ένας διακινητής 19 ετών.

Ειδικότερα, η Λιμενική Αρχή Κύμης ενημερώθηκε για την ύπαρξη μεταναστών, κοντά στην περιοχή της παραλίας Μουρτερή Κοσκίνων. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του λιμενικού σώματος, όπου εντόπισαν 30 μετανάστες (18 άνδρες, 6 γυναίκες και 6 παιδιά), οι οποίοι δεν κατείχαν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Υποστήριξαν πως ήρθαν από την Τουρκία, μέσω ταχύπλοου σκάφους, το οποίο στη συνέχεια έφυγε.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, βρέθηκε στην περιοχή ένας 19χρονος διακινητής. Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κύμης και παραδόθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων, μαζί με την Λιμενική Αρχή Κύμης, εξετάζουν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να διευκρινίστει, αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις, ενώ διερευνάται η συνεργασία τους με μέλη οργανωμένων κυκλωμάτων με ίδιες ή παρόμοιες εγκληματικές δραστηριότητες.

Το Λιμεναρχείο της Κύμης διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα