Ανδρουλάκης: “Καλή σχολική χρονιά” με “ισχυρή δημόσια παιδεία”

Ανδρουλάκης: “Καλή σχολική χρονιά” με “ισχυρή δημόσια παιδεία”
Νίκος Ανδρουλάκης eurokinissi

Ευχές για το νέο σχολικό έτος έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης. "Να διασφαλίσουμε ότι δεν θα στερηθούν τις ευκαιρίες, που αξίζουν" τόνισε αναφερόμενος στους μαθητές και τις μαθήτριες της Θεσσαλίας και του Έβρου.

“Καλή σχολική χρονιά” ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες της χώρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Φέτος για τις μαθήτριες και τους μαθητές στις δοκιμαζόμενες περιοχές της Θεσσαλίας και του πυρόπληκτου Έβρου η σχολική χρονιά θα είναι λιγότερο ανέμελη” σημείωσε.

Ολόκληρη η ανάρτηση Ανδρουλάκη:

“Κάθε νέα σχολική χρονιά είναι και ένα ορόσημο για τα παιδιά μας. Ορόσημο γνώσης, χειραφέτησης και ωριμότητας στην πορεία τους προς την ενήλικη ζωή.

Φέτος για τις μαθήτριες και τους μαθητές στις δοκιμαζόμενες περιοχές της Θεσσαλίας και του πυρόπληκτου Έβρου η σχολική χρονιά θα είναι λιγότερο ανέμελη.

Οφείλουμε όμως να διασφαλίσουμε ότι δεν θα στερηθούν τις ευκαιρίες, που αξίζουν.

Η ισχυρή δημόσια παιδεία είναι ο πιο ουσιαστικός μοχλός ανοδικής κοινωνικής κινητικότητας.

Γι’ αυτήν εργαζόμαστε υποστηρίζοντας μια στιβαρή πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ενισχυμένη ειδική αγωγή, σχολεία χωρίς βία και πανεπιστήμια φάρους έρευνας και καινοτομίας.

Καλή σχολική χρονιά!”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα