Οι πρωινές εκπομπές είπαν “καλημέρα” – Η μουδιασμένη έναρξη, οι νέες ομάδες κι οι αλλαγές

Οι πρωινές εκπομπές είπαν “καλημέρα” – Η μουδιασμένη έναρξη, οι νέες ομάδες κι οι αλλαγές

Πρεμιέρα έκαναν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές τη Δευτέρα (11/09) με τους παρουσιαστές να κάνουν αναφορές στις καταστροφικές πλημμύρες. Πώς καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό, τα πρώτα τους λόγια.

Ξεκίνησαν τη νέα τους σεζόν το πρωί της Δευτέρας (11/09) οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές των καναλιών, ωστόσο, οι παρουσιαστές ήταν μουδιασμένοι στα πρώτα τους λόγια κατά την έναρξη, λόγω της δυσάρεστης επικαιρότητας των τελευταίων ημερών.

Η πρώτη τους “καλημέρα” συνοδεύτηκε από αναφορές στις πλημμύρες και τις καταστροφές που έφερε η κακοκαιρία “Daniel”. Παρόλα αυτά, όλοι δήλωσαν αισιόδοξοι για τη συνέχεια, ενώ υπογράμμισαν πως σκοπός των εκπομπών αυτών είναι, άλλωστε, το να περνάει ευχάριστα ο χρόνος των τηλεθεατών.

Σε αρκετές εκπομπές φέτος πραγματοποιήθηκαν αλλαγές στη σύσταση των ομάδων, ενώ οι κυριότερες τροποποιήσεις έγιναν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, που επιστρέφει με το όνομα “Fay’s Time” στον ΣΚΑΙ με νέα ώρα.

Δείτε παρακάτω την έναρξη των εκπομπών και τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών

Mega Καλημέρα – Ελεονώρα Μελέτη

Στις 07:40 έκανε πρεμιέρα στο ολοκαίνουργιο πλατό της εκπομπής “Mega Καλημέρα” στο MEGA η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φέτος έχει και νέους συνεργάτες.

Φανερά μουδιασμένη στην έναρξη της εκπομπής, η γνωστή παρουσιάστρια είπε: “Καλή σας ημέρα και καλώς ήρθατε. Είμαστε κοντά σας σε αυτή την πρώτη εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θέλαμε να ξεκινήσουμε και να σας πούμε μία ευχάριστη, μεγάλη, ζεστή καλημέρα γεμάτη χαρά και αισιοδοξία και να σας μεταφέρουμε και λίγο από τον αέρα ανανέωσης που έχουμε εδώ στην τηλεοπτική πρόταση που έχουμε να σας κάνουμε για αυτή τη σεζόν. Δυστυχώς όμως η επικαιρότητα των τελευταίων μηνών μας υποχρεώνει να είμαστε πιο συγκρατημένοι από ό,τι θα θέλαμε”.

“Σε ένα μόνο πράγμα δεν είμαστε συγκρατημένοι. Στην επιθυμία να θέλουμε να ξεκινάμε μαζί σας την ημέρα μας και να βλέπουμε με ψυχραιμία όλα αυτά τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ως πολίτες αυτής της χώρας που δυστυχώς έχει δοκιμαστεί αρκετά όλους αυτούς τους μήνες” πρόσθεσε.

“Χαίρομαι πάρα πολύ που θα έχω αυτή την παρέα να ξεκινάμε μαζί την ημέρα μας και να βλέπουμε όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην πορεία θα έχουμε και πολύ πιο όμορφες και αισιόδοξες στιγμές” συμπλήρωσε.

Η ομάδα που πλαισιώνει την Ελεονώρα Μελέτη αποτελείται από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Νανά Παλαιτσάκη, τη Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Θανάση Πάτρα.

Happy Day – Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε τους τηλεθεατές της στην εκπομπή “Happy Day” στον Alpha στις 07:45, κάνοντας αναφορά στις πλημμύρες.

“Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους εσάς, σε όλα τα σπίτια, από το νοτιότερο έως το βορειότερο σημείο της Ελλάδας. Συνήθως αυτή τη μέρα, κάθε χρονιά έχουμε έναν τεράστιο ενθουσιασμό, μια προσμονή, μια μεγάλη χαρά που θα σας ξανασυναντήσουμε, που θα μπούμε ξανά στη ρουτίνα μας, που θα μπούμε ξανά στο πρωινό μας ραντεβού” είπε και πρόσθεσε:

“Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο ενθουσιασμός υπάρχει κάπου μέσα βαθιά στην καρδιά μας γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό που έχουμε δημιουργήσει αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα όλων αυτών των μηνών, με τα συνεχή τραγικά γεγονότα που μας έχουν στεναχωρήσει. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες η σκέψη, η καρδιά μας, η προσευχή μας είναι με τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο, στην Μαγνησία.
Με όλους αυτούς που επλήγησαν, που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους.

Όπως ανέφερε: “Έχουμε 15 νεκρούς, 2 αγνοούμενους, περιουσίες που χάθηκαν, νεκρά ζώα, έχουμε τον κίνδυνο για την επόμενη μέρα και όλα αυτά δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους και δεν μας αφήνουν. Όπως έχετε μάθει στα τόσα χρόνια στο Happy Day φυσικά και θα τα συζητήσουμε αλλά είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να ξεχαστείτε, να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας να σας φτιάξουμε την μέρα, να ξεκινήσετε λίγο πιο αισιόδοξα, λίγο πιο χαρούμενα”.

Έπειτα, καλωσόρισε την ομάδα της που αποτελείται από τους Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά στο πλατό, αλλά και τους Δήμο Βερύκιο, Γιώργο Σατσίδη, Όλγα Λαφαζάνη, Λευτέρη Μητσόπουλο.

Breakfast@Star – Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Με τη σειρά τους η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου καλημέρισαν το κοινό τους στο “Breakfast@Star” στο Star, στις 08:45, κάνοντας, επίσης, αναφορά στην επικαιρότητα.

“Καλημέρα, ελπίζουμε να είστε καλά, να είστε υγιείς. Η αλήθεια είναι πως όταν σας αποχαιρετήσαμε τον Ιούλιο, δεν είχαμε στο μυαλό μας την πρεμιέρα μας με αυτές τις συνθήκες. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, συνεχίζουμε και περνάμε δύσκολα, πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν. Η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη” είπε η Ελένη Χατζίδου.

Από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου δήλωσε: Άλλη μια φορά που η Ελλάδα και οι Έλληνες δοκιμάζονται. Είχαμε φανταστεί λίγο διαφορετικά την πρεμιέρα, αλλά όσα συμβαίνουν δεν μας αφήνουν ασυγκίνητους, αλλά είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την ψυχαγωγία”.

Έπειτα, ευχήθηκαν “καλή σχολική χρονιά”, ενώ μια ανθοδέσμη από την παραγωγή της εκπομπής τους περίμενε στο πλατό.

Στο πλευρό τους είναι η Μαίρη Αργυριάδου, ο Κωνσταντίνος Ντάφλος, η Λιλή Πυράκη και ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην κουζίνα.

Το Πρωινό – Γιώργος Λιάγκας

Στις 09:50 έκανε τη δική της έναρξη η εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είπε ελάχιστα λόγια στο “άνοιγμα”, αναφέροντας:

Αυτή η στιγμή είναι η πιο άχαρη της σεζόν. Βγαίνουμε, ξεκινάμε με χαμόγελο και πρέπει να πούμε και κάτι. Τι να πω τώρα εγώ; Να πούμε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά, να πω καλή τηλεοπτική χρονιά, γιατί οι πιο πολλές εκπομπές ξεκινούν σήμερα”.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε την ομάδα του, τους ρώτησε πώς πέρασαν το καλοκαίρι, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος πήγε και μία βδομάδα στο Μαΐάμι.

Φέτος, στο πλευρό του παρουσιαστή θα είναι ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη και η Άρια Καλύβα, αλλά προστίθενται και νέα μέλη. Συγκεκριμένα, επέστρεψε στην ομάδα ο Βαγγέλης Περρής, ενώ θα δούμε, επίσης, τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και την Ελένη Βουλγαράκη. Στην κουζίνα θα βρίσκουμε καθημερινά τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Super Katerina – Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε πρεμιέρα στις 10:00 με την εκπομπή “Super Katerina” στον Alpha, αναφέροντας, αρχικά:

“Την πιο γλυκιά μου καλημέρα. Καλή σεζόν, καλή σχολική σεζόν. Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Παρόλο που σας καλημερίζω τόσα χρόνια, τρίτη σεζόν στον Alpha, χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, είχα έτσι λίγο μια ανησυχία. Ιδανικά θα ήθελα μια πρεμιέρα να σας μεταδώσουμε τη χαρά μας, την αισιοδοξία μας, να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι”.

Δυστυχώς η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και αυτή τη στιγμή και όλο το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτά τα γεγονότα εκτός. Όπως έχετε μάθει από εμάς εδώ θα τα λέμε όλα, θα τα μοιραζόμαστε όλα και τα εύκολα και τα δύσκολα και τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

“Δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό, θέλω να υποδεχτώ την παρέα μου. Πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά”, συμπλήρωσε και υποδέχτηκε την ομάδα της που αποτελείται από τους: Γρηγόρη Γκουντάρα, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Γιάννη Πουλόπουλο και Χάρη Λεμπιδάκη.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τους δυο τους να έχουν την Κατερίνα Καινούργιου να λέει “Δεν πήγε στον Λιάγκα; Δεν έφυγε; Εδώ είναι; Τι σε έκανε να επιλέξεις εμένα από τον Λιάγκα;” και τον ίδιο να απαντά Η άρνηση του Λιάγκα”.

Πάμε Δανάη – Δανάη Μπάρκα

Η πρεμιέρα του “Πάμε Δανάη” με τη Δανάη Μπάρκα στο MEGA αναβλήθηκε, λόγω της έκτακτης επικαιρότητας και των πλημμυρών που έχουν συγκλονίσει όλη τη χώρα.

Η παρουσιάστρια θα κάνει την έναρξή της την Τρίτη (12/09), σε νέα ώρα, στις 10:00, παρέα με τους Άρη Καβατζίκη, Δέσποινα Καμπούρη, Γιώργο Κρικοριάν, Βίκυ Παγιατάκη και Τίμο Ζαχαράτο.

Fay’s Time – Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά παραμένει στον ΣΚΑΙ με το όνομα της εκπομπής να μετατρέπεται σε “Fay’s time” και την ώρα να αλλάζει σε 11:50. Στην έναρξη της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά σχολίασε τις αλλαγές αυτές, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Καλημέρα, καλημέρα σε όλους, καλημέρα ομαδάρα, καλημέρα Ελλάδα και Κύπρος. Πρόλαβα να πω καλημέρα. Τι ώρα είναι; 12 παρά 10. Προλαβαίνουμε και φέτος να πούμε καλημέρα. Έχουμε αλλαγή στην ώρα σε αυτή την εκπομπή. Αλλάξαμε και τον τίτλο, “Fay’s Time” πια. Θα ξεκινάμε αυτή την ώρα και μέχρι και τις 2:00 θα είμαστε μαζί”.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη δυσάρεστη επικαιρότητα και τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα μας, λέγοντας:

“Πλησιάζω τις κάμερες γιατί θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά, όλους. Ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, μια πολύ δύσκολη βδομάδα. Εμείς είμαστε εδώ, συντροφιά μαζί σας, να κάνουμε παρέα. Η σκέψη μας, παρότι είμαστε εδώ, η καρδιά μας, η ψυχή μας, η αγάπη μας, η αγωνία μας, η προσευχή μας, είναι στους συνανθρώπους μας στον Θεσσαλικό Κάμπο. Είναι οι εικόνες, το πένθος, οι άνθρωποι που χάσαμε, οι αγνοούμενοι, οι καταστροφές, τα ζώα που χάθηκαν. Πώς μπορείς να συνεχίσεις; Ξυπνάμε με αγωνία, με τρόμο, με φόβο πια. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους εθελοντές, που είναι πάντα εκεί”.

Είναι μία πρεμιέρα που για πρώτη φορά δεν έχω άγχος. Γιατί είναι πολύ μικρό και λίγο το προσωπικό μας, μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει. Το άγχος και η αγωνία μου έχουν να κάνουν με όλα αυτά που ζουν οι συνάνθρωποί μας αυτές τις στιγμές” συμπλήρωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Στο πάνελ θα βρίσκονται οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μαρία Φραγκάκη, Μάρτζυ Λαζάρου, Αλέξανδρος Κατσαρίδης και Άγγελος Βουράκης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα